Koukám, že ve 4 roky starém topicu už nějaký ten OT moc nevadí

Jo ten TNN TP má i Python nebo někdo tady na forku, to jsem už koukal no. Jako kdybych tehda nebyl tak blbej a neviděl tam tu "úchvatnou" ATI 3650 za 17 000,- v tomto ntb tak bych samozřejmě volil dnes už jinak no. Taky to byl vlastně můj první ntb. A hlučnost? Boha, když vím jaký jsi zarytec, HC-ULNář, tak to radši nechtěj ani vědět (slyšet), naštěstí při hraní mám uzavřené sluchátka Sennheiser takže to opravdu nevnímám, a navíc musím mít samozřejmě k tomu
podložkuod Zalmanu.
Problémy viz:
viewtopic.php?p=6827981#p6827981nebo
viewtopic.php?p=8707049#p8707049
Jestli se ti bude chtít číst a nebudeš se moc nudit...
Ve zkratce: chraplání zřejmě ložisek ventlu ("opravdu obřího a velmi tichého") vyřešeno nákupem nového na eBay za celkem pakatel, přehřívání vyřešeno alespoń částečně podložkou.
Mně jen nejvíc štve, že se to u ntb a hlavně toho mojeho nedá moc udělat pro uchlazení a nakonec snad i tu tichost, je to prostě nemožné s tím něco udělat. Hrabal jsem se v tom už tolikrát i s pilníkem tolikrát to rozebíral

To není jako komp, kde se prostě se skříní dají dělat různé věci a vyměňovat chladiče, přidávat Noctuy do haleluja...
EDIT: co mně ale nejvíc při práci se*e je 15" monitor s po* rozlišením 1200*800 a křečovité držení rukou na klávesnici (ještě díky té podložky), čili první výplata půjde okamžitě do klávesnice, samozřejmě bych chtěl monitor, ale to ještě nevím jestli dostanu od mámy 22" Samsunga (16:10!) anebo koupím asi LG 235 IPSku...
Intel Core i3-2100 + Arctic Freezer 7 (fan F12PWM) · 8GB DDR3 · Gigabyte Radeon HD777OC · Gigabyte B75M-D3H · Fractal Design Define Mini (2xF12PWM) · Seasonic G360 · Samsung SyncMaster 225BW (16:10!)