Problem s napalovanim na DVD +R duallayer

Pevné disky, CD, DVD a BR mechaniky, USB flashdisky, paměťové karty a další

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod rado3105 26. 4. 2012 16:32

http://www.alza.sk/maxell-dvd-r-double- ... 155966.htm

zdravim, kupil som si tieto dvd +r duallayer a skusal som aj nero aj ine softy aj viacere mechaniky a niktora nedokaze napalit taketo dvd duallayer bezchyby.
Viete mi poradit v com je chyba?
Je lepsie napalovat na DVD -R , alebo je to v tom ze tie media su take lacne? dakujem
SME, Markiza a vacsina medii na Slovensku stoja za nic a su sucastou modernej propagandy a klamania ludi. Ked zomru alebo sa uvedomia vsetci ludia co maju alebo chcu mat viac ako je nevyhnutne tak zem sa stane rajom.
rado3105
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 28. 4. 2012 07:55

Nejlepsi je asi nevypalovat vubec...jak sam vidis tak spolehlivost, uz vubec u DVD-DL, je hrozna a s chybami. Potrebujes ta "data" tak nutne na tom dvojitem podtacku pod hrnek?
Ext 2,5" disky dnes stoji par supu...
mmmjack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod prophet 28. 4. 2012 08:36

Necuduj sa, ked pouzivas uplny odpad v mediach (pre DL media plati, ze su kvalitne media ako Verbatim/Mitsubishi, potom dlho nic.. a potom zvysok).. kup si Verbatim DVD+R DL a nebudes mat ziaden problem!
prophet
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 28. 4. 2012 12:49

Tak tomu bych neveril, taky jsem si myslel ze verbatim je nejkvalitnejsi, vzdy jsem kupoval media pouze tohoto vyrobce, ale z dvd-dl mi jich polovina nebo i vic taky nesla po roce precist. Takze nejlip, jak predejit zbytecnemu vyhazovani penez za podtacky, je vubec je nekupovat.
mmmjack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milanr1 28. 4. 2012 17:30

prophet píše: Verbatim/Mitsubishi

K tomu by potřeboval i kvalitní mechaniku, v žádném případě ne LG (= nekompatibilní).
Média jedině zlatá.
Milan
Milanr1
Pokročilý