SMART, prosím zhodnotit, zda-li je notebook na reklamaci

Pevné disky, CD, DVD a BR mechaniky, USB flashdisky, paměťové karty a další

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Domingster 3. 6. 2012 10:50

Dobrý den, mám notebook Toshiba L670 a poslední dobou se mi hrozně dlouho načítá, udělal jsem kontrolu v CrystalDisku a vyjelo mi toto (viz. přiložený soubor). Chci se zeptat. Je to na reklamaci, nebo co s tím udělat? A jakou mám šanci, že mi to uznají? Také by mě zajímalo, jak moc to je akutní. Díky moc za všdchny rady. :-|
CrystalDiskInfo.jpg
SMART
Domingster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kasper 3. 6. 2012 11:24

je to reklamaci je poškozen povrch disku pošlí to do servisu a zálohuj si data

tohle spíš patří do sekce notebooky
Dum spiro spero
Když jsem narodil a prosil jsem o lehký a hezký život  bůh řekl buď rad ,že nejsi kůň. Když mě viděl ďábel   řekl a sakra konkurence !!
žena je ten nejsložitější předmět na světě ,ale většina ho musí mít
Kasper
Junior

Odeslat příspěvekod braqela. 3. 6. 2012 13:35

Pokud jsi s ntb spokojený, tak bych prověřil možnost reklamace samostatného disku, aby nedomrvili celý ntb, když jim ho tam dáš komplet.
braqela.
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 3. 6. 2012 14:25

Kasper píše:je to reklamaci je poškozen povrch disku pošlí to do servisu a zálohuj si data

tohle spíš patří do sekce notebooky

poskodeny povrch nemusi byt, to potvrdi iba povrchovy test. Ja mam na reklamacii uz druhy hdd WD green 3,5 2TB, tiez hlasili podobne chyby a povrchovy test nezistil ziadne chyby. Potom som sa docital ze fw zacinajuci cislom 50 a nizsie je pekne zmrveny.
my name is mond, Redmond.
redmond
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kejki3 4. 6. 2012 22:43

Kasper ee, tohle řeší tady.
Ve skutečnosti to nebyla žádná lavina, to se jen sesulo větší množství sněhu.
kejki3
Moderátor

Odeslat příspěvekod Kasper 5. 6. 2012 08:00

já myslel ,že je to ohledně disku v notebooku tak to mělo patřit do notebooku
Dum spiro spero
Když jsem narodil a prosil jsem o lehký a hezký život  bůh řekl buď rad ,že nejsi kůň. Když mě viděl ďábel   řekl a sakra konkurence !!
žena je ten nejsložitější předmět na světě ,ale většina ho musí mít
Kasper
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 6. 6. 2012 22:02

braqela. píše:Pokud jsi s ntb spokojený, tak bych prověřil možnost reklamace samostatného disku, aby nedomrvili celý ntb, když jim ho tam dáš komplet.

Pokud ten disk (cokoli) patri do puvodni konfigurace, tak jej snad musi poslat cely vzdycky ne?
mmmjack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Python.p 11. 6. 2012 17:55

mmmjack: ee to néni úplně pravda ;) třeba ThinkPady to umožňují a i více firem, řekl bych že je to spíš na domluvě s technikem.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
Python.p
Moderátor