Bari - ja sem to četl a pochopil, proto sem napsal to co sem napsal... a tady se ptám, jestli je možné aby se ten disk rozjel i bez toho jednoho PINU.
soban - super to sem potřeboval vědět, jestli se ten disk rozjede i bez toho pinu..

Takže to vidím tak, že je disk celý rozbitý..
ooooooo - ja to řeším proto, protože ten kouř nevyšel přímo z disku ale od toho napájecího kablíku co vede do HDD.Tedy si nemyslím, že by byl celý disk v háji, ale pouze nastal malý zkrat. A samozřejmě sem si vědom toho, že pokud takto budu eperimentovat, tak se disk může zničit. A tak mi na něm moc nezáleží a hledám pomoc zde na fóru od lidí, kteří ví co stím, nebo se jim podobná situace stala....
Ono ta brouk pytlikovská akce není ani tak zajimavá, protože když se ti pokazí televize tak do ni nebudeš zásadně vrtat už jen kvůli záruce (PC rozmontuješ a vemeš co chceš) ale taky proto, že když se ti pokazí třeba plazma, tak si těžko dokoupíš součástku aby ti opět hrála... což znamená že v diskuzi častěji narazíš na lidi co potřebuji poradit ohledně komponentů...
Já nejsem zase tak velké jelito, abych nevěděl, co se může stát stím diskem, a tak jsem napsal že mi nepříjde dobré neustále připojovat disk, když vyhazuje PC, takto si opravu nepředstavuji... ale je to starý disk, jsou tam možná fotky, videa atd a nestojí zato dát od 1000 - 4000 za opravu. A tak sem se obrátil na fórum a to co jsme potřeboval mi poradil právě soban.