|
|
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Po zmenšení partition pro disk C (systém) a přidání partition pro disk D (data) mi systém nenabootoval.

jestli sisi nevšiml,asi ne.On chce mit notas ve stavu v jakem ma byt když spustiš obnovu do tovarniho nastaveni... Po jejich správném vytvoření jsem schopen do nich Ghostem nasypat správný obsah a snad uvedu notebook do stavu jako před prvním spuštěním.Fantom007 píše:Factory recovery
To tady bylo tisickrat,v tom připadě nemusels reagovat.Řešme to o čem se bavím ja,co jsem tady mnohokrat zminoval,problem s ID v okamžiku kdy někdo pohne s tabulkou oddílů nevhodným způsobem+nevhodnym nastrojem+nasledně nefunkční factory recovery.Po navrácení obsahu disku Ghostem mi sice Windows naběhly, Fantom007 píše:Norton Ghost
Ale to ještě nevyřešilo můj problém se zmizením Factory Recovery po rozdělení disku. Nebudu zdržovat - zjistil jsem, že po Factory Recovery z flash disku funguje nabídka pro tovární nastavení okamžitě, kdežto po obnovení z nabídky notebooku při startu se objeví až po provedené instalaci Windowskdežto po obnovení z nabídky notebooku při startu se objeví až po provedené instalaci Windows.Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků