Počkej chceš mně tvrdit že staviš PC a nikoliv poprve ale celkem běžně a nic ti neřika Realtec?
Spravce zvuku - realtec HD - upřesnujici nastaveni zařizení - přehravaci zařizení - ztlumi zařizeni zadniho vstupu je li připojeno zařizeni předniho vstupu?No tak ve zkratce najed na archiv ty sestavy původní do ktery patřila deska,v jednom z mojich screenů - je to ten kde jsem upřesnoval že už vim ktera to byla - ne ta prvni do microtoweru ale až ten druhej.Najed tam na audio co tam k tomu pišou - je tam podle popisu SoundMax Digital AC97 Integrated Audio with internal speaker no a k němu stahni patřičny soft pro seven co najdeš přidavný.Objevi se ti v ovladacich panelech - klik a projed si to.Pochopitelně samotny driver tam seven hodily během instalace,ty potřebuješ ještě ten obrazkovy panel -spravce.A při te přiležitosti si všimni co děla pokud někam zastrčiš jack.ale to musiš pro změnu kliknout na nastaveni konektorů a volbu aktivovat automaticke dialogove okno po připojeni zařizení.Dokud nebude vše OK tak tuto volbu
Aktivuj at viš co si vubec myslí že zapojuješ - nezapojuješ.
na spoustě sestav - dokud spravně nepořešiš toto a je jedno jestli jde o realtec nebo podobne dnes exoticke věci protože v drtivy většině tam bude Realtec jako integrovanej si prostě na přednim panelu neškrtneš.
Behehe ted se divam co pišu....Takže si prostě a jednoduše dosad soundmax misto realtecu.
SoundMAX Integrated Digital Audio Computer - podivej se do ovladacich panelů jestli tam ma svoji ikonku a nějaky ovladaci panel,tim ovladacim panelem nemyslim spravce zvuku defaultniho,pokud ne tak rovnou jdi na jejich stranky pokud ještě existujou,toto moc nesleduju,pokud neuspěješ ani tak - hledej prostě na strankach HP přidavny softy tykajici se audia k ty desce.
Jinak HP na tu vykopavku už prdí,Adi taky
- Kód: Vybrat vše
ADI SoundMAX zvukové čipy nejsou podporovány přímo ADI .... nenabízejí žádnou koncovou uživatelskou podporu. Podpora musí pocházet z podniku, který postavil počítač nebo základní desku. A SoundMAX zvukové čipy mají AD-xxxx číslo vytištěné na ně. AC'97 není zvukový čip číslo, to je prostě pojem přijatý společností Microsoft v roce 1997 definování zvukové normy. Doslova všechny zvukové čipy vyrobené v letech 1997 a 2007 jsou kompatibilní s AC'97.
na něčem podobnym kdysi jsem prostě si vyjel ve spravci zařizeni popis zařizeni - id hardwaru a i když to psalo podle nazvu taky nějakyho pseudovyrobce frkal jsem tam realtec