Hot mail + outlook

Programy pro práci s textem, tabulkami, prezentacemi

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod skocak 8. 7. 2012 21:26

Zdravím,

potřeboval bych založit e-mail na hotmailu a v outlooku nastavit stahování pošty tak, abych na hotmail vubec nemusel. Když jsem to zkoušel, tak mi to prostě nešlo, což je docela paradox když je to oboje od windows...

Děkuji za pomoc
Mobily:
Samsung galaxy Ace, Sony Ericsson Xperia Neo V, Nokia C6, HTC Wildfire S
Tablety:
Apple Ipad 2
Notebooky:
Acer Travelmate 5760G, Lenovo IdeaPad Edge e420s
skocak
Junior

Odeslat příspěvekod Milanr1 8. 7. 2012 21:31

K tomu slouží Outlook connector:
http://office.microsoft.com/en-us/outlo ... 22518.aspx
Nesdělil jsi verzi OS ani Utlouku.
Pokud používáš 32-bit Utlouk, stáhni si a nainstaluj:
http://www.microsoft.com/en-us/download ... n&id=24677
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod skocak 8. 7. 2012 21:45

Ten connector jsem zkoušel, ale nešlo mi to. Omlouvám se za neznalost, ale jak zjistim jestli mam 32-bit ? Jinak mam sedmičky
Mobily:
Tablety:
Apple Ipad 2
Notebooky:
skocak
Junior

Odeslat příspěvekod Milanr1 8. 7. 2012 21:47

Svěř instalaci a konfiguraci Utlouku odborníkovi.
Pro naprosté začátečníky je to příliš obtížné.
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod skocak 8. 7. 2012 21:50

Nejsem naprostej začátečník ! :)
Mobily:
Tablety:
Apple Ipad 2
Notebooky:
skocak
Junior

Odeslat příspěvekod Milanr1 8. 7. 2012 21:53

[OT]
omlouvám se, ale nemohu s Tebou souhlasit:
Ani na vyzvání jsi nesdělil verzi OS ani Utlouku.
Každý sebeméně pokročilý uživatel je schopen zjistit o svém systému základní info. :-/
Když se Ti porouchá automobil/pračka/lednička/..., zavoláš si servis nebo se v tom vrtáš sám, když ani netušíš, kde je chyba? :-)
[/OT]
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod skocak 8. 7. 2012 22:06

OK tak díky
Mobily:
Tablety:
Apple Ipad 2
Notebooky:
skocak
Junior

Odeslat příspěvekod akira.uzai 8. 7. 2012 23:16

Milanr1 píše:K tomu slouží Outlook connector:
http://office.microsoft.com/en-us/outlo ... 22518.aspx
Nesdělil jsi verzi OS ani Utlouku.
Pokud používáš 32-bit Utlouk, stáhni si a nainstaluj:
http://www.microsoft.com/en-us/download ... n&id=24677

OMG!! To Outlook opravdu nedokáže ani takovou triviálnost jako zobrazit poštu z freemailu? A musí se to řešit pluginem?
あきらうざい
akira.uzai
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 9. 7. 2012 10:37

Samozřejmě, že to dokáže. POP3/IMAP/MAPI. Outlook Connector je jen blbuvzdorný plugin ;)
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xlnc 10. 7. 2012 20:51

Outlook Connector = addin na pár facek, nemluvě o tom, proč proboha není podporován Hotmail nativně

- připojení na první pokus = náhoda
- občasné vyskočení dialogu pro potvrzení uživatel/heslo
- dříve geniální vyskakovací okno s CAPTCHA při posílání e-mailu, doufám, že už na něj nenarazím

P.S. IMAP dobrovolně v Outlooku při pomalejším připojení přes WiFi? Ani náhodou.
Petr Pecháček
xlnc
Junior

Odeslat příspěvekod czatlantis 10. 7. 2012 21:03

jak teda doporučujete stahovat maily do outlooku z hotmailu, abych měl všude aktuální verzi(notebook, PC, druhej PC, nouzově webový rozhraní)? (tzn žádnej stupidní POP3)... teď používám ten connector a občas to dělá právě problémy jako že to chce zadat jméno+heslo
czatlantis
Junior

Odeslat příspěvekod xlnc 10. 7. 2012 21:15

Jednoduše nevím... POP3 jsem kdysi z nouze zkoušel na Outlooku 2003, kde mi tehdy Connector dělal psí kusy, ale nerozchodil jsem ho kvůli zabezpečení/ověřování.

POP3 nastavení (nezkoušel jsem):
http://www.zive.cz/bleskovky/oziveno-ho ... fault.aspx

Na druhou stranu, i když Connector jinak stojí za starou bačkoru, pro synchronizaci asi poslouží líp.
Petr Pecháček
xlnc
Junior

Odeslat příspěvekod Miroslav Pragl 10. 7. 2012 21:34

Takze funkcni reseni (Hotmail Connector, ktery je mimichodem integralni soucasti Office 2010) ti neni po vuli a pritom se divis, ze ostatni reseni nejsou az tak funkcni?

xlnc píše:- připojení na první pokus = náhoda
- občasné vyskočení dialogu pro potvrzení uživatel/heslo
- dříve geniální vyskakovací okno s CAPTCHA při posílání e-mailu, doufám, že už na něj nenarazím

- Pripojeni funguje na prvni pokus
- dialog pro porvrzeni uzivatele a/neo captcha se objevuji u novych hotmail uctu a slouzi jako ochrana proti SPAMu. Jakmile hotmail ucet prejde do plnohodnotneho rezimu dialogy zmizi

MP
Miroslav Pragl
Expert

Odeslat příspěvekod xlnc 11. 7. 2012 09:41

To není o tom, jestli se divím, jen si člověk musí vybrat mezi nedobrým Connectorem a dalšími cestami.

Ad Connector:
Ze dvou účtů na Hotmailu se mi oba na první pokus nepřipojí takřka nikdy.
Chyby pokusu o přihlášení jsou na denním pořádku a nechci už řešit přeinstalaci Connectoru (novou verzí). Copak o to, nemám nic proti novým verzím, ale ne že je budu muset instalovat ručně a hledat na fórech, co znamená jaký typ chyby.
Dialog jméno/heslo otravuje docela často.
Problém Captcha už pro mě dnes sice není aktuální, ale když uživatel poprvé nainstaluje Connector a nabude pocitu, že každý odesílaný e-mail bude muset potvrzovat opisováním kódu, tak si asi bude ťukat na čelo. A nikde jsem neviděl žádný popisek "tohle je dočasné".
Hotmail přes Connector dost dobře neuřídím (jestli to chápu, vlatně se to chová jako IMAP).

Když si k tomu přidám, že se mi čas od času ozval člověk, že má Hotmail bůhvíproč zablokovaný a neexistovala česká podpora ani jistota, že ho někdo odblokuje, že mi na něj nechodili (a možná nechodí) e-maily ze Seznamu (a kašlu na vztah Microsoft - Seznam, spamování a důvody, o kterých SE MLČÍ - E-MAIL PROSTĚ NEPŘIJDE), tak se nebudu tvářit na Hotmail radostně. Hotmail přes web - fajn, v pohodě, Hotmail přes Connector - ne, to pardon, za to bych autory nakopal. Connector sestřelí kvality Hotmailu. Ono, dost dobře mi nikdo neodpověděl na otázku, proč svůj mail Microsoft v Outlooku nepodporuje nativně - jestli to nebude umět ani v Office 2013, tak už je to fakt na palici (Connector je Miroslave součástí Outlooku 2010?).

Popisuju zkušenost, netvářím se jako mistr světa a že o Connectoru vím všechno, ale podle zkušeností říkám věci na plná ústa. Omluvím se, opravím, pokud něco dělám špatně, nepotřebuju hlásat, že vše z MS je špatně.
Petr Pecháček
xlnc
Junior

Odeslat příspěvekod xlnc 13. 7. 2012 07:51

Abych byl spravedlivý, dnes se mi sama nabídla aktualizace Outlook Connectoru a účty se připojili napoprvé.
Petr Pecháček
xlnc
Junior

Další stránka

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor