od xlnc 11. 7. 2012 09:41
To není o tom, jestli se divím, jen si člověk musí vybrat mezi nedobrým Connectorem a dalšími cestami.
Ad Connector:
Ze dvou účtů na Hotmailu se mi oba na první pokus nepřipojí takřka nikdy.
Chyby pokusu o přihlášení jsou na denním pořádku a nechci už řešit přeinstalaci Connectoru (novou verzí). Copak o to, nemám nic proti novým verzím, ale ne že je budu muset instalovat ručně a hledat na fórech, co znamená jaký typ chyby.
Dialog jméno/heslo otravuje docela často.
Problém Captcha už pro mě dnes sice není aktuální, ale když uživatel poprvé nainstaluje Connector a nabude pocitu, že každý odesílaný e-mail bude muset potvrzovat opisováním kódu, tak si asi bude ťukat na čelo. A nikde jsem neviděl žádný popisek "tohle je dočasné".
Hotmail přes Connector dost dobře neuřídím (jestli to chápu, vlatně se to chová jako IMAP).
Když si k tomu přidám, že se mi čas od času ozval člověk, že má Hotmail bůhvíproč zablokovaný a neexistovala česká podpora ani jistota, že ho někdo odblokuje, že mi na něj nechodili (a možná nechodí) e-maily ze Seznamu (a kašlu na vztah Microsoft - Seznam, spamování a důvody, o kterých SE MLČÍ - E-MAIL PROSTĚ NEPŘIJDE), tak se nebudu tvářit na Hotmail radostně. Hotmail přes web - fajn, v pohodě, Hotmail přes Connector - ne, to pardon, za to bych autory nakopal. Connector sestřelí kvality Hotmailu. Ono, dost dobře mi nikdo neodpověděl na otázku, proč svůj mail Microsoft v Outlooku nepodporuje nativně - jestli to nebude umět ani v Office 2013, tak už je to fakt na palici (Connector je Miroslave součástí Outlooku 2010?).
Popisuju zkušenost, netvářím se jako mistr světa a že o Connectoru vím všechno, ale podle zkušeností říkám věci na plná ústa. Omluvím se, opravím, pokud něco dělám špatně, nepotřebuju hlásat, že vše z MS je špatně.
Petr Pecháček