Nejde udělat printscreen z her ve Win7

Nástroje pro uměleckou i technickou grafiku, DTP, CAD

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod 6Werewolf6 10. 4. 2012 11:42

Dobrý den, mám takový menší problém.Nejde mi udělat printscreen z her na Win7.Používám přednostně IrfanWiev (nejnovější verzi).Jak IrfanWiev tak i zabudované klasické snímání obrázků (klávesou PrtScn) funguje pokud chci udělat printscreen pracovní (hlavní) plochy či jakýkoliv jiný obrázek, pokud ale chci sejmout obrázek z her tak se jakoby sejme ale po najetí na něj se objeví prázdné místo a žádný obraz.Byl bych velmi rád pokud by mě zde někdo poradil co s tím, nevím si už rady.

Zde je moje sestava a systém
Win 7 Ultimate 64bit
Intel iCore 5 3Ghz
8 GB DDR3 1333Mhz
6Werewolf6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milanr1 10. 4. 2012 14:55

Nefunguje ani Snipping Tool (Výstřižky)?
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Miroslav Pragl 10. 4. 2012 15:07

Hra zrejme pouziva DirectX/DirectDraw
Potrebujes tedy capture utilitu kompatibilni s DirectX. Pripadne naopak nastav hodnotu EnablePrintScreen dle prispevku Jirky Janaty na http://social.technet.microsoft.com/For ... 151b3f98bd

MP
Miroslav Pragl
Expert

Odeslat příspěvekod 6Werewolf6 10. 4. 2012 16:14

Miroslav Pragl: tomu nerozumím, čeho tím docílím a co se může naopak stát špatného, pokud se budu hrabat v registru, nerad bych si něco rozhasil, navíc tam v tom článku není popsáno nic, jen postup na nějakou věc.

Jinak na předešlém systému Windows XP jsem jel s IrfanWiev úplně normálně a všude jsem bez problémů udělal printscreen.Momentálně jsem se pokoušel dělat screeny z her World of Tanks (online hra) a Fifa 2011.Vše bez úspěchu.
6Werewolf6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Miroslav Pragl 10. 4. 2012 19:14

Jestli neveris mne komu uz bys mel verit?

MP
Miroslav Pragl
Expert

Odeslat příspěvekod 6Werewolf6 10. 4. 2012 22:19

Tak já už opravdu nevím, nainstaloval jsem si full verzi Fraps 3.4.7.Jdou mě dělat screenshoty a video i se zvukem vše krásně, ale zase mě nejde sejmout plocha ve Win7.Tak je tohle normální.Přeci nebudu používat na sejmutí plochy IrfanWiev nebo integrovaný printscreen a screenshoty z her dělat Frapsem.Jak ten Fraps donutit aby snímal i plochu ve Win7?
6Werewolf6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nutter 10. 4. 2012 22:28

Blbost, spatne ctu. Sorry
nutter
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 10. 4. 2012 22:38

Kód: Vybrat vše
Jak ten Fraps donutit aby snímal i plochu ve Win7?

odle mně maš prostě konflikt v nastaveni klavesovych zkratek.Nebo chceš řict že ani když si ji ve fraps přenastaviš že to nejde?Mně jo...
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 6Werewolf6 10. 4. 2012 22:55

Jj chyba byla mezi židlí a klávesnicí, fraps už jede na všech frontách :-) Tím pádem strácí na významu u mě IrfanWiev.Díky všem za rady a pozornost.
6Werewolf6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Robbinco 13. 6. 2012 14:29

Robbinco
Kolemjdoucí