Dobry den, mohol by mi niekto poradit ako nastavit kombinaciu ADSL modemu a WIFI routera tak abych sa z notebooku cez WIFI mohol prihlásit k internetu? ADSL modem som nastavil podla návodu a informacii od poskytovatela... na počítači som nastavil vyhladávanie IP a DNL serveru automaticky, ked propojím notebook a ADSL modem sieťovým kablom tak mi internet funguje.
Potom ale kabel od ADSL modemu pripojím do Wifi routera, v PC nastavím prístup na Wifi router a cez wifi rozhranie, potom bezproblémov najdem Wifi siet ale nedarí sa mi dostat na internet.
Vo wifi routeri mám nastavene taktiez vyhladat IP a DNL server automaticky, myslel som, že si tym pádom sám najde ADSL modem a vsetko bude fungovat....
prosím poradíte mi niekto co mám nastavit aby mi net fungoval???
Dakujeeem

.uz neviem, ci ho mam ist vratit alebo dalej skusat alebo co vlastne robit.V tychto veciach som uplny zaciatocnik ale robil som vsetko podla navodu a vsetko ide ako ma, len ta kontrolka PPP ani zaboha nesvieti...Budem rad, ak sa tato diskusia opat ozivi a najdem nejake konecne riesenie.AK to uz niekto vyriesil, prosim napiste...