Dobrý den,
od včera řeším jeden síťový svízel. Jde o propojení dvou routerů skrze wifi.
Nastínění situace:
K internetu je připojen Zyxel P-660HN-T3A (O2 ADSL), který funguje jako AP. Na druhém straně domu se nachází druhý router Asus wl500g premium, ke kterému je přípojeno vše v domě (od počítače, přes tablet, tiskárnu až po televizi). Asus je bez připojení k internetu.
Potřeboval bych, aby se právě asus připojil k internetu skrze zyxel a aby se tedy internet po domě šířil jak skrze zyxel, tak i asus.
Jde o to, že jsem přešel od jiného ISP právě k O2 ... dříve šel internet pouze do Asusu, nyní bych potřeboval do téhle funkční sítě zapojit nějak ten zyxel.
Na obou routerech sem povolil WDS (na asusu hybrid mode), zadal sem potřebné mac adresy do obou routerů, ale propojení stále není funkční. Zkoušel jsem to i bez zabezpečení, dělal s tím všemožný kusy, ale prostě to ne a ne jít.
Chtěl bych se zeptat, jestli s tadytou problematikou má někdo zkušenosti, popřípadě jestli někdo neřešil stejný problém.
Díky moc

unbrick šel pouze tzv. '9-pin trickem' - router se musí rozdělat, na základní desce najít flash pamět a uzemnit 9tý pin (žádný 30-30-30 reset nefungoval
). Po úspěšném unbricku jsem se zaměřil na spojení skrze Repeater bridge - viz. 
) IP-adresu 192.168.169.71, měl bys mít na Zyxelu 192.168.169.x a ne APIPA adresu.