WIFI se po chvili vypne

Routery, AP, switche, huby, ethernet

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Raskiss 15. 5. 2012 22:14

No tak jako na krabici je velikansky napis ECO:-D a na zadni strane maji napisane power saving 72%:-D Jak rikam uvidim zitra, kdyztak zmenim kanal...a pak jeste vyzkousim to sifrovani.
Raskiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vladimir 16. 5. 2012 07:37

Raskiss píše: ve stejny moment jak se vypl internet na laptopu se vypl i na mobilu
Padá router. Updatoval jsi ten firmware routeru?
vladimir
Expert

Odeslat příspěvekod Raskiss 16. 5. 2012 08:00

Ano nahral jsem novy firmware vcera v noci a potom to padlo po 15 minutach
Raskiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod msevcek 16. 5. 2012 08:22

Toto je pomerne casty problem Asusov. Ja som mal ten isty problem a to som si kupit RT-N16, takze ziadnu krabicku za 5 euro. Problem bude v napajacom zdroji toho Asusa.
Mas k tomu pripojene nejake ex. zariadenie, napr. USB disk? Ak ano, odpoj a pozoruj. Mne to sice pomohlo, ale len ciastocne. Najprv vypadaval po 30-45 minut, a potom sa to predlzilo na cca hodinu. Definitivne pomohlo az vymena kondenzatora v adaptery za iny s vyssou kapacitou. Ak si na to netrufas, skus zabehnut do obchodu a kupit si adapter s rovnakymi parametraami, resp vyssim prudom. Ale samozrejme len prudom ;-]
msevcek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Raskiss 16. 5. 2012 08:33

No prave ze nic zapojene k tomu nemam.
A videl jsi potom tebou vytvorenou sit a nemohl jsi se k ni pripojit opetovne?
Raskiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod msevcek 16. 5. 2012 11:54

nie nevidel, vsetky naokolo ano, ale moju nie
msevcek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Raskiss 16. 5. 2012 12:01

Tak ja prave vidim i svoji ale nemuzu se oeptovne prihlasit :-) Jinac uz zkousim 6ty kanal a porad to pada
Raskiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kordina 20. 5. 2012 19:40

Mám stejný problém s tím samým routerem na PC běží net stabilně a bez problémů, ale připojuji se přes wifi telefonem a to net spadne cca do 5 minut podezřívám funkci WPS, ale ta nejde vypnout, automaticky se zapíná s nastavením bezdrátové sítě.
Kordina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 20. 5. 2012 21:07

Na počítači máš připojení přes kabel nebo WiFi?
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kordina 21. 5. 2012 19:44

PC je připojeno kabelem přes wifi jede jen telefon.
Kordina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 21. 5. 2012 21:12

Vypadá to na úplně jiný problém, než měl původní tazatel.

Popiš tedy svůj problém znovu s poskytnutím veškerých údajů (typ WiFi zařízení, konfigurace WiFi zařízení, verze firmware ve WiFi zařízení, zarušenost okolí, síla signálu v místě připojení).
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oooooooooo 23. 5. 2012 17:26

Kód: Vybrat vše
ale připojuji se přes wifi telefonem a to net spadne cca do 5 minut podezřívám funkci WPS,

Vim o spoustě modelů v připadě telefonů - byl jsem vlastnikem jednoho,kdy router v tom byl nevině,byl nutny wifi fix aplikace a bylo po problemu.Jinak do 5 minut bylo po spojeni.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kordina 23. 5. 2012 17:55

Router byl vyzkoušen ve třech různých prostředích v odlišných lokalitách u různých providerů a se třemi různými telefony rozdílných značek a jednom notebooku router mám před sebou na stole, takže signál stoprocentní a o nějakém rušení tu asi taky nebude řeč, jinak provozuji vlastní router (netgear) který mám na půdě o patro výše a ze signálem ani rušením žádný problém. Vyzkoušel jsem všechny dostupné nastavení bezdrátu ale po cca 5 minutách konec, pomůže jen restart routeru nebo nové načtení sítě v telefonu, připojení kabelem k pc-ok.
Kordina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oooooooooo 23. 5. 2012 18:04

Celkem vyčerpavajici info - to už vypada jinak,na zařizení.Jinak jaktože WPS nejde vypnout?Pokud si řešim zabezpečeni jinak tak wps neni ve hře.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kordina 23. 5. 2012 22:00

Jakmile se nastaví (jakkoliv) bezdrát, tak wps skočí do stavu konfigurováno a tudíž spuštěno, a v určitém časovém intervalu po připojení zařízení vyhledává a tím to končí, bohužel jsem nikde nenašel jak ho odstavit (možná to taky není tím)
Kordina
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka