Domácí PC (70% hry) + monitor, 30 000Kč

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod pupik.m 6. 12. 2015 11:53

Nový počítač od Kina mám doma již měsíc, tak bych rád napsal nějaké zhodnocení. Přes email jsme se domluvili na lehké změne komponent - chtěl jsem skříň s konektorama vepředu, jinak jde o DS za 25k (Konečná verze košíku).

Co se týče hlučnosti počítače, tak ve stavu bez zatížení není slyšet nic, v zatížení je nepatrně slyšet, ale v běžném domácím hluku to snad ani nejde poznat.
Rychlost SSD mě velice potěšila, ani se mi tomu nechtělo věřit :-D. Co se týče grafického výkonu, tak zatím jsem testoval následující tituly: SW ToR, NFS Run, WRC5, Dirt Rally, Deus EX:HR, Crysis 3, Witcher 3. Vše bez problémů na maximální nastavení ve FullHD, až na poslední dva zmíněné, tam jsem musel jít s nastavením lehce dolů, protože v rozlehlých lokacích byl znát pokles FPS, ale i tak jsem jel z 90% na max.

Tím bych asi zhodnocení uzavřel. S počítačem jsem maximálně spokojený, a chtěl bych tímto poděkovat Kinovi za veškeré služby. Budu se těšit na případnou další spolupráci :-). Na závěr ještě foto sestavy ZDE
pupik.m
Junior

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků