Flash BIOSu restart až na 6 pokus...

Vše o základních deskách

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Stiletos 5. 1. 2018 18:49

Zdravím sem nikdy nefleshoval BIOS ,kouknul sem na YT ASUS ROG STRIX Z270F a tam to měl docela rychle ovšem u mě to docela trvalo byl tam nějakej z r 2016 ale ok až do restartu, už sem myslel že se něco dosralo protože to asi 6x jakože chtělo naject Pc a chcíplo hned, jak když startuješ auto,nakonec to teda najelo pak je toto normální ?

CPU - Skylake i7 6700k,W7

Druhá věc všechno jede jak má,akorát u HDD mě ve správci zmizlo u SSD a 3TB HDD označení GPT a je tam NTFS když kouknu //DiskPart - list disk tak mě to ukáže hvězdičku u GPT jenom ten 3TB HDD u SSD ne,v BIOSu je nastavený všechno správně AHCI,UEFI - Fas boot (ten sem akorát musel pak znovu zapnout)
Stiletos
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod saruman 7. 1. 2018 12:52

Je to normálne. Tiež som nedávno aktualizoval bios na mojom notebooku Acer a asi 3× to chcelo naštartovať a až potom sa to rozbehlo a všetko funguje v poriadku. Fast boot nechaj vypnutý.
saruman
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Stiletos 7. 1. 2018 16:57

Jo díky za odpověď ,teď koukám že Fast boot je nenom pro W8+ .....

Akorát mě nejde do hlavy že SSD jsem dal formát GPT (lepší volba prej u SSD je to rychlejší,kvůli tomu jsem pak přeinstalovával OS znova protože tam bylo MBR ) nahrál OS to samý u toho 3TB ,všechno ukatovalo jak mělo a teď se mě ukazuje najednou u SSD znovu MBR a GPT jenom u toho HDD po flashi toho BIOSu.......
Stiletos
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků