Na co?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Pytlík 18. 2. 2018 21:10

Vy pořád srovnáváte zkušenosti a možnosti nás (a vás) - lidí znalých a informovaných, ale co takový neinformovaný chudák, masírovaný reklamou na ten úúúúžasný cooool systém....
Pytlík
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod The Shitman 18. 2. 2018 23:14

Já to beru čistě logicky. Když jsem nedávno vybíral lednici, snažil jsem se o tom zjistit nějaké informace tak, abych nekoupil první blbost, které se obchodník bude chtít zbavit a vychválí ji proto přede mnou do nebe. Neříkám, že jsem se přes noc stal odborníkem na ledničky, ale aspoň jsem získal nějakou představu a měl se podle čeho rozhodovat. Tak nějak čekám, že tohle nedělám jenom já. Naivita, no.
The Shitman
Ex-moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod eLzyx 19. 2. 2018 00:33

pokud je to BFU, tak stejně dneska nemá jinou možnost než W10. Smysluplný HW s W7 se už skoro všechen doprodal, na nový HW už stejně ani W7 nejde. A Linux? Pro náročnější BFU nesmysl.

Každopádně je vtipné sledovat, jak se tu dohadujete a tomu "Mrskovi" je to úplně šumák, protože sem zadal akorát tento příspěvek a zmizel ... Poslední návštěva:15. 2. 2018 14:36
eLzyx
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod milsimr 19. 2. 2018 01:07

Přesunuto.

Jako "zábavné" vlákno jsem to tu nechal schválně, na nic jiného to snad není.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Python.p 19. 2. 2018 07:21

W7 jdou nainstalovat i na Z370 a co jsem zkoušel tak pro BFU tam jede vše.
Python.p
Je to rebel!
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pytlík 19. 2. 2018 07:54

Mně ani tak nejde o ten spor kolem Win10. Mně jde o tu povýšenost, s jakou se tady (a v jiných fórech) jedná s lidmi, kteří se dopustili té nepředloženosti, že jsou v oboru IT poněkud méně informováni a ke všemu to dali najevo. Sám nejsem této chyby prost, ale snažím se s tím, aspoň někdy, něco udělat.
Pochopte: To, že se vyznáte v počítačích, z vás nedělá něco víc. Jednou možná budete ležet na stole chirurgovi, kterého jste tady zesměšnili - a kdyby se ten k vám choval stejně, to by byl mazec! Držel by vám kázání o tom, jak jste si způsobili ten zánět slepého střeva, jak jste se tomu mohli vyhnout a k chirurgickému výkonu by se neměl.
Pytlík
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod a.novotny 19. 2. 2018 08:37

Hele, taky jsem si koupil Win 10 a bez problému. Věnoval jsem trochu času nastavení, něco vymazal a jsem spokojený :) A to vypínání je nejmenší problém, lze přece nastavit, aby se nevypínal :)
A buďme na sebe hodní :)
a.novotny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milanr1 19. 2. 2018 10:44

IT fórum je tu právě pro BFU, aby se zeptali odborníků před nákupem, ne až s křížkem po funuse! :roll:
Milan
Milanr1
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod a.novotny 19. 2. 2018 11:48

Má pravdu ten chlapec :) + stačí číst recenze a koukat se kolem sebe, dost lidí si na ně stěžovalo...
a.novotny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kysa 20. 2. 2018 22:28

Mě se spíš líbí, jak jsou všechny "nové" verze OS Windows nepoužitelné. Moc dobře si vzpomínám, když začínaly XP. To bylo pomluv jak je to nepoužitelný. Jak se dá používat jenom win 2000.
Už se těším, až za pár let někdo přijde s problémem na win 7 na PC, který koupili v roce 2017 (nebo 2018) a zdejší guru ho budou peskovat za nesmyslné rozhodnutí si v roce 2017 (nebo 2018) kupovat win 7, když už si přece mohl koupit kvalitní win 10.
Kysa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pytlík 21. 2. 2018 07:06

Poněkud se mýlíš. Win7 měly raketový nástup a lidé si (s radostí a z vlastní iniciativy) instalovali zkušební verze. Já jsem starší, tudíž konzervativní člověk a tak jsem si na sedmičky zvykal dost dlouho - tuším, že to trvalo celého půl dne, než jsme se skamarádili a já na ně přešel definitivně (byla to také nějaká zkušební verze).
Řada Win8 pro mě byl ústup, i když bych si asi na ně také zvykl, ale Win10 považuji za katastrofu. Dobře vím, že se jim nakonec neubráním, ale oddaluji to, jak to jenom jde. Občas si je zkusím ve virtuálu (pravda, poslední rok ani moc ne), ale honem od nich uteču. Zatím mě neoslovily.
Pytlík
Pokročilý
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků