Náhodné bzučení zvuku u notebooku Acer

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod benny123456 28. 3. 2018 09:07

Dobrý den,

potřeboval bych prosím poradit, mám cca 3měsíce nový notebook Acer Aspir A515-51G s Windows 10 a už od začátku mi chrčí (bzučí) zvuk, ale nebzučí právě pořád, ale začne to náhodně, z ničeho nic. Dělá to u jákéhokoliv zvuku co vyjde z repráku notbooku (hudba, film, hra, systémové zvuky, internet,....). Jediný způsob jak to chrčení odstranit je uzamknout windowsy a zas odemknout a jde to bez šumu nebo se odhlásit od učtu windows a znovu se přihlásit. Poté to funguje dobře, ale vrátí se to. Někdy vůbec, jindy to začna za chvíly zase. Postřehl jsem, že se to stane jen když něco rozjedu- zvukově, , při již zpuštěném zvuku to chrčet samo nezačne (film, hudba,..).
Zkusil jsem snad všechny rady, které jsem našel na netu. Samozřejmě stáhl jsem new ovladače od Aceru a nic. Ve správci zařízení jsem zkoušel každý zvukový ovladač aktualizovat a nakonec jsem ty ovladače smazal, restartoval PC a windows si našel nejnovější ovladače a sám je znovu nainstaloval a pořád to dělá :(
Už opravdu nevím co dál a myslím si, že chyba hardwaru to nebude.
Prosím poraďtemi. Budu věďčný za každou radu.

Děkuji
benny123456
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vemeno23 28. 3. 2018 09:46

Přesně na tohle si stěžuje přítelkyně u svého Aceru též, jiný model. Já osobně používám ještě dva jiné Acery a u těch se to neděje.
Vemeno23
Junior

Odeslat příspěvekod sinco 16. 4. 2018 07:30

Se zvukem, lupanci pri spusteni zvuku, videa jsem se otravoval u Lenova ThinkPad. Zvuk blbnul přes dock. Protoze obcas notas prenasim nechtel jsem pouzit vystup na ntb. Nakonec jsem koupil zvukovku do USB a je vyreseno za minutu.
sinco
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků