NSYS optika názory

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod jAY 8. 5. 2018 08:07

Zdravím. Zdá se, že vyspělá technologie dorazí i do naší ulice a bude se tu prý kopat optika. Tak se snažím sehnat názory lidí na firmu NSYS.cz. Co jsem zatím zjistil tak zrovna nešílí nadšením z technické podpory, komunikace a častých výpadků. Jedná se o bezdrátové spojení takže bych uvítal názor někoho kdo má od nich optiku.
Další dotaz se týká tarifů. Je možné, že na jejich stránkách jsou jiné ceny tarifů než v letáku co rozesílají? Není tam žádná sleva pro nové zákazníky apod. Svědčí to o tom, že se firma moc nestará o info na svém vlastním webu?

Obrázek

Upřímně nejsem z této firmy nadšen a očekával jsem, že tu bude optika od druhé firmy co bude kopat ve vedlejší ulici. Ale zdá se, že každá ulice bude mít svého poskytovatele. :hm
Každá vyspělejší technologie je k nerozeznání od magie.
jAY
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SMORT 9. 2. 2019 19:46

Zdravím.Já osobně mám z firmou NSYS.cz jen ty nejhorší zkušenosti.Když Vám spadne internet,tak se nikoho nedovoláte.Dva,tři dny žadná doba.Komunikace 0.Když Vám týden nejde internet tak to nikdo neřeší a když pak následně žádate nějakou kompenzaci,tak se Vám vysmějí,ale fakturu máte druhý den.A to nemluvím o tom,že je to ten nejpomalejší internet!Podle mého názoru NSYS nejhorší volba!
SMORT
Kolemjdoucí


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků