Monitor PS4 - notebook a 2.1 reproduktory PROPOJENÍ?

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod happysek 12. 6. 2018 17:54

Zdar chlapi, měl bych jednu otázku.. Mám notebook Lenovo propojený s Monitorem BenQ který nemá reproduktory.. Je to propojené HDMI kabelem a do monitoru jsou zapojené Genius reproduktory 2.1 přes jack... Když mám rozšířenou plochu tak hraje zvuk přes repráky a nehraje notebook, což je dobře ale když si na monitoru dám PS4 tak reproduktory hrají a pouští zvuk z PS4 a z notebooku jdou pustit jen ty zabudované.. Nešlo by to nějak udělat aby mi hrál zvuk z PS4 a notebooku přes ty samé jedny reproduktory které jsou zapojeny v monitoru a ten hdmi kabelem do notebooku?.. Díky moc za brzkou odpověď. Snad to nějak půjde ;-] :D :tleskani
happysek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod raptorcz 13. 6. 2018 07:52

Zvuk přenášíš přes HDMI. To znamená, že když zrušíš rozšířenou plochu (HDMI už nevysílá signál do monitoru) a zobrazuješ na monitoru signál z PS4, tak ve stejný okamžik nemůžeš mít zvuk z PS4 a zároveň z notebooku. Pokud správně chápu tvůj dotaz, tak chceš, aby ti do repráků šel zároveň zvuk z notebooku a PS4?

Můžeš zkusit v nastavení netebooku zkontrolovat, zda máš jako defaultní zařízení pro přehrávání zvoleno HDMI (ten tvůj monitor). Ale stejně.... v momentě, kdy zapneš PS4 a na monitoru nastavíš input = PS4, tak monitor přestane zpracovávat signál z HDMI co máš do notebooku.
raptorcz
Junior

Odeslat příspěvekod happysek 13. 6. 2018 18:18

To jsem zkoušel a nefunguje to. Přesně to chci. Aby hrál zvuk z repráku z PS4 na monitoru a notebooku.. A když zapojím repro do noťasu a mám k němu přes HDMI kabel připojený monitor kde je buď PS4 nebo rozšiřená plocha tak nehraje nic. Když zapojím repro do monitoru tak aspoň hraje jedno z toho.. Podle toho co je zrovna na monitoru ale chci aby hrál zvuk z noťasu v reprácích a zároveň i zvuk z PS4 na monitoru. Nejde to nějakým způsobem udělat?? Nenapadá vás něco..
Jedny 2.1 repráky notebook - monitor PS4 a zvuk aby hrál z repráků z toho i z toho
happysek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chipoun 13. 6. 2018 19:31

To stačí přepnout na ntb zvukový výstup z hdmi na repro. Dva myšokliky na repráček vpravo dole ve stavové liště.
Chipoun
Mírně pokročilý


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků