PC na střih full HD videa za ± 35000 Kč

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod KineCZek 10. 10. 2011 14:12

Zvuk by projit mel, resp. napriklad pokud jde z PC ven DVI a do televize HDMI, zvuk tam je. Ale jek je to konkretne u DELLu, to zalezi na tom, jak to DELL udelal. Coz si netroufnu odhadnout. A vyzkousene to nemam.

U grafiky pardon, 570 se nejmenuje HAWK, ale PowerEdition. Jinak je to to same, nechapu PROC proboha musi mit kazda edice jine jmeno. U 580 je to Lightning. Pro zmenu.

Takze pisu HAWK a myslim PE ... :)) Hlavne, ze si rozumime.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod burticek 17. 10. 2011 02:53

Tak sestava už je doma :) Ještě jsem ale neměl moc času si s ní pohrát :( Nakonec jsem s pomocí všech vybral: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... A0010VQC01

Když ji KineCZek zapnul, tak jsem byl v šoku! Není slyšet nic, fakt NIC! Doteď jsem netušil, že může být desktop takhle tichý! :)

Komponenty jsem nakonec koupil v CZC a doručení jsem přenechal DPD (navzdory KineCZekovým oprávněným obavám). Bohužel balík byl nevhodně zabalen a základní deska byla ohnutá do luku :( Řešil jsem to téměř celý pátek a stále to není vyřešeno. Uvidím, jak dopadne reklamace a jak dlouho to bude trvat. Momentálně mám v košíku návrh na domácí server a uvidíme, jestli to příště nevezmu v Alfě. Každopádně sestavení opět nechám na KineCZekovi :)

Ještě k monitorům. Měl jsem vedle sebe jak ten Asus PA246Q, tak i Dell U2412M. Designem, polohovatelností, celkovou robustností, dostatkem vstupů a zobrazením barev jsem byl nakloněn Asusu. Dost často ale na pc pracuju v noci a to bohužel nemá Asus dobře zvládnuto. Aby se např. na web nebo do wordu dalo koukat večer, tak jsem musel stáhnout jas na 0 a kontrast na 30 a stejně jsem si za chvíli říkal, že mi to vypálí oči. Navíc černá jde do stříbrnošeda (aspoň, že ne do modra). Nakonec jsem tedy oželel HDMI (mám v TV), nechal si Della a ušetřil 4k :)

A nakonec si neodpustím trochu reklamy:

Obrovský dík pak patří KineCZekovi! Díky za sestavení, dovezení, předvedení a hlavně za ochotu řešit problémy s CZC!
burticek
Kolemjdoucí

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků