CloneDVD2

Software, zkušenosti

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Cole Sullivan 16. 12. 2011 12:48

Zdravím, potřeboval bych poradit s jednou takovou specialitou, kterou ani přesně nevím kam do tohoto fora zařadit.

Známý si nainstaloval CloneDVD2. A vypršela mu zkušební lhůta. Jak dostat CloneDVD2 z registrů ? Zkoušel jsem ruční mazání v registrech. Pak Total Uninstaller Super mod odinstalace. Perfect Uninstaller a v něm force uninstall. a nic nepomohlo. Vždy když program nainstaluju znova, stejně si pamatuje, že už nainstalovaný byl. Musí být v systému opravdu dobře zavrtaný. Hledal jsem všude možně na googlu a tam žádné funkční řešení také není. Sám jsem z toho překvapen. Předem díky za nápady.
Cole Sullivan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karlos00x 16. 12. 2011 12:51

No vsak to je dobre, ze se tvari ze byl nainstalovan. Jeho opetovna instalace jako trial je v rozporu s licencni smlouvou kterou jsi odsouhlasil.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Cole Sullivan 16. 12. 2011 13:05

Opravdu chytrá odpověď, ale co jsem četl tak to nejde pak vložit ani koupený klíč. Osobně jsem to chtěl zkusit dát pryč, protože do týhle doby bych nevěřil, že to nepůjde. Ještě nějaký nápad kromě toho, že je to dobře ?
Cole Sullivan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karlos00x 16. 12. 2011 13:12

na tomto foru radu na pouzivani nelegalniho SW opravdu necekej. bud si ho kup (a pak to res s podporou toho produktu) nebo si porid free alternativu.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Cole Sullivan 16. 12. 2011 13:22

Ale já nechci používat nelegální software. Jenom mě zajímá jak je možné, že to takhle zašili do systému, že to nejde dát ani pryč.
Cole Sullivan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karlos00x 16. 12. 2011 13:26

na skutecne testovani tady mame virtualni stroje, sandboxie, obnoveni systemu a podobne nastroje. nechapu cemu se divis, takhle se na windows chova polovina SW.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KineCZek 16. 12. 2011 13:40

Nelegalni aktivity u nas neresime - LOCK.
Don't think you are. Know you are.
KineCZek
Přeborník roku 2010 Administrátor