Posledni kus toho VTX jsem bral z Alfy ja minulou stredu. Od te doby je nedostupny. Vezmi odkazovanou kartu od Gigabyte, redukce v baleni urcite je. A soukrome zpravy mi kvuli takove hlouposti prosim nepis, diky.
vsem mockrat dekuji. Pred chvili jsem obdrzel a vsechno vyada suprove. Chci se jeste zeptat, zda je vsechno zapoeno spravne>
pod grafickou kartou
Dale jeste, vzadu mam nekolik vystupu na monitor, nahore jestli tusim spravne od motherboardu a dole od graficke karty. Takze mam zapojit monitor na grafickou kartu, tam se ale nachazeji 2 vystupy, kam tedy? nahore?
Na první pohled je všechno OK. Ještě zkontroluj ventilátory, jestli visí jeden na druhém (přední a zadní). Měly by být propojené, jinak si každý pojede podle svého a mohly by se hádat.
Monitor samozřejmě do grafické karty. Který z jejích konektorů využiješ, to už je čistě na tobě. Nemá to na nic vliv.
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
If I drink alcohol, i am alcoholic. So if I drink Fanta, am I fantastic?
jeden je vzadu, jeden ve predu dole, jeden nad grafickou kartou. Nechapu " jestli visí jeden na druhém". Na graficke karte jsou 2 konektory, do dolniho jsem zkousel strcit vga adapter, ale zda se, ze tam nepasuje i kdyz vypada uplne shodne jako s hornim. U horniho je to v poradku