Živě.cz

Přihlásit se


Předchozí stránka  |  Další stránka

Názvy funkcí jsou vidět v hotovém EXE

Offline - Junior Profil 
11. 11. 2017 11:14 Odeslat příspěvek
To je jasný. Já hlavně potřebuju, aby to nebylo tak triviálně jednoduchý jako spustit ILSpy a kouknout do zdrojáku.
Poslední příspěvek


Online - Moderátor Profil 
11. 11. 2017 11:19 Odeslat příspěvek
Pokud nepotřebuješ reflexi, tak zkus obfuskaci.
https://www.obfuscar.com


Offline - Junior Profil 
11. 11. 2017 16:08 Odeslat příspěvek
Prijde mi trochu tezkopadny. Zkousel jsem ConfuserEx, ten se mi libi mnohem vic a pri zvoleni maximum se to exe neda ani nacist v reflectoru nebo ilspy. Problem je v tom, ze takove na max obfuskovane programy zablokuje windows 10 defender. Ale pri volbe normal to obfuskuje ty nazvy dostatecne dobre a defender OK.


Offline - Junior Profil 
11. 11. 2017 16:43 Odeslat příspěvek
pak to zkus poslat, confuserex jsem pred par lety potkal a nebylo to tak tezke z toho vymlatit, uvidime, jak je to ted


Offline - Junior Profil 
12. 11. 2017 22:57 Odeslat příspěvek
A jak je tezke dekompilovat javu? V tom jsem nikdy nedelal, tak nevim. Tam je taky bytecode.


Offline - Junior Profil 
13. 11. 2017 00:35 Odeslat příspěvek
v podstate stejne jako .net


Offline - Junior Profil 
13. 11. 2017 11:06 Odeslat příspěvek
Asi bude nejlepší napsat čistou aplikaci win32. Formuláře se tam dělají hůř než v dotnetu, ale taky to jde. Zná někdo dobrý dekompilátor, který umí z čistého C nebo C++ udělat zdroják?


Offline - Junior Profil 
13. 11. 2017 11:24 Odeslat příspěvek
z c/cpp uz vytahnes jen asm, pripadne nejaky bezny konstrukce/funkce umej nektery nektery dekompilatory rozpoznat, ale nikdy jsem je nepouzival, takze zkusenost nemam, vzdycky jsem u cpp exacu koukal/upravoval jen asm


Offline - Mírně pokročilý Profil 
13. 11. 2017 12:17 Odeslat příspěvek
Zdrojak z C nebo C++ neudelas, ale *vzdy* z toho dokaze sikovny clovek vytahnout, jak funguji klicove funkce.

V podstate nemas sanci zabranit nekomu, aby okopiroval funkcnost tveho kodu, pokud bude ochotny do toho investovat cas (a mozna i penize).


Offline - Junior Profil 
13. 11. 2017 12:32 Odeslat příspěvek
Zpusob, jak tohle zabezpecit, je provadet ten kod nekde na serveru a posilat zpatky jen vysledek, coz ale neni uplne vzdycky pouzitelne - udrzovani serveru neni zadarmo a pro nektere veci se to nehodi, i treba protoze je tam nejake zpozdeni.


Offline - Junior Profil 
13. 11. 2017 14:35 Odeslat příspěvek
Imho ta nejdůležitější otázka je jestli to vůbec stojí za to. V dnešní době kdy na 90% věci existují knihovny (lépe psané a udržované než napíše jeden člověk sám).takže pokud člověk nevyřešil nějaký matematický problém, který nikdo do teď nezvládl a čeká na potvrzení Nobelovy ceny tak asi ok. Jinak bych se hodně divil, kdyby to stalo za to...


Offline - Junior Profil 
13. 11. 2017 23:09 Odeslat příspěvek
A proc se nemuzu pres ILSpy kouknout na zdrojaky MS windows a office? Oni vyrobili tolik propagovany a skvely C# dotnet, ktery sami nepouzivaji? V cem vlastne programuje microsoft?


Offline - Junior Profil 
13. 11. 2017 23:31 Odeslat příspěvek
vetsinou c++


Online - Moderátor Profil 
14. 11. 2017 18:31 Odeslat příspěvek
Ale to víš, že ho používají. Jenže pro operační systémy se fakt nehodí a vývoj Office začal mnohem dřív, než vzniknul .net, a od nuly to určitě programovat nebudou.


Offline - Junior Profil 
14. 11. 2017 22:15 Odeslat příspěvek
A jaké znáš C# programy od MS, které si můžu převést do zdrojáku a udělat z nich solution pro visual studio?
Nahoru

Odeslat nové téma  Odeslat odpověď
Přejít na stránku Předchozí stránka  1, 2, 3, #  Další stránka
Stránka 2 z 3 [ Příspěvků: 31 ]
Předchozí téma | Následující téma
Verze pro tisk


Hledat
Přeskočit na
 

Hledat

Zobrazit v normálním vzhledu