Živě.cz
http://forum.zive.cz/

SYNOLOGY ako skopirovat ?
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=940&t=1267273
Stránka 1 z 1

Autor:  bystrobi [ 12. 10. 2017 17:50 ]
Předmět příspěvku:  SYNOLOGY ako skopirovat ?

Dobrý deň, mám DS215j s kapacitou 2x 3TB, všetko je v poriadku.
Ale už bola malá kapacita tak som si kúpil 2x 10TB. (RAID1)
10TB HDD v DS215j funguje skvele.
Lenže PC mi nechce najsť teda prideliť k primárnej oblasti písmeno,
čiže nedokáže na disku najsť primárnu oblasť.
Viete mi pomôcť ?

Přílohy:
HDD.png
HDD.png
[ 49.31 | Zobrazeno 69 krát ]


Autor:  Mizi [ 12. 10. 2017 17:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: SYNOLOGY ako skopirovat ?

To se dělá jinak:

https://www.synology.com/cs-cz/knowledg ... place_disk

Autor:  bystrobi [ 12. 10. 2017 19:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: SYNOLOGY ako skopirovat ?

Ďakujem :)
Už na tom makám

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/