Jak nahrávat stránky pomocí FrontPage?

Hardware, web hosting, server hosting a housing, peering

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Do fóra se už nepřihlásíte přezdívkou, je potřeba e-mail. Hned teď se podívejte, jakou e-mailovou adresu tady používáte a zapište si ji: odkaz Uživatelský panel v hlavičce –> záložka Profil. (Podrobnosti)

Odeslat příspěvekod Návštěvník 21. 6. 2005 13:27

Dělám sis tránky ve FrontPages, ale když je pak zkouším poslat na server, kde mám placený prostor (banán.cz), tak mi to vždycky spadne; nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Návštěvník

Odeslat příspěvekod gofry 23. 6. 2005 16:35

Asi bude lepsie napisat na technicku podporu banan.cz. Popripade uploadovat stranky pomocou niecoho ineho ako Front Page, napr. pomocou ftp
gofry
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod edois 12. 7. 2005 07:36

ja jeste poradim, abys ten frontpage radsi vubec nepouzival.. to, co z toho leze za kod je vyslovene hruza. pritom zaklady html se naucis za odpoledne.
edois

Odeslat příspěvekod toniho 12. 7. 2005 08:19

popis presne co to udela a kdy to spadne??? navaze se spojeni? prenese se aspon neco??
toniho

Odeslat příspěvekod ddaniel 12. 7. 2005 08:49

FrontPage umí pokud Vím jen Frontpage extension nebo File Shared, které Unixy nepodporují(možná jen nějakým přídavkem). Doporučuji nahrát přes klasické FTP třeba http://www.ghisler.com...
ddaniel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod felipepe 12. 7. 2005 09:09

Fontpage snad umi webdav, takze zapnout ho na strane apache a uploadovoat pres nej, je to mnohem lepsi nez ftp.
felipepe

Odeslat příspěvekod Pazout 12. 7. 2005 09:34

Ve FronPage jde vybrat jakym zpusobem chci posilat veci na server.
1. Front Page nebo SharePoint servis
2. WebDav
3. FTP
4. File system

a dale je mozno nastavit pred odesilanim souboru na server optimalizaci HTML kodu.
- odstraneni vsech komentaru
- odstraneni bilych znaku

FrotPage 2003 muzu doporucit, myslim ze je to vynikajici nastroj.
Takze Ti co znaji pouze verzi 3.0 starou 10 let, by se meli nejdrive informovat, nez neco kritizuji, jsou pak dle mne za hlupaky :lol:
Pazout

Odeslat příspěvekod Návštěvník 12. 7. 2005 09:38

Ja osobne nevim cim to je ale me osobne to padalo taky.Tak jsem to ukladal na hdd a posilal pres total commandera.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ełven 12. 7. 2005 09:53

To pazout: kritika programu frontpage je naprosto opravnena, sam microsoft vyrabi profesionalni nastroje jako je MS Visual Studio, ktere stoji silene penize a kdyby byl FrontPage dokonaly editor, tak by v nem delali profesionalove ne? FrontPage nepatri na internet!

P.S. verzi v MS Office 2003 jsem mel v ruce, stejnej zmetek jako predesly verze - to, co ja napisu na 10 radku napise FP na 35, pak se lidi divte, ze se vam neci stranky dlouho nacitaj...
Ełven

Odeslat příspěvekod Karpi 12. 7. 2005 10:10

Taky nikdo nikde netvrdi, ze FrontPage je nastroj pro profesionaly, ale pro lidi, ktery je celkem putna, jak vypada kod, ale chteji si co nejjednodussi cestou vytvorit vlastni webovou prezentaci. A k tomu tvymu dovetku ... Znam par profesionalu, ktery FP pouzivaj a nedaj na ni dopustit. Pro tebe mozna zmetek, zrejme budes taky jeden z tech radoby profiku, ktery odsoudej neco, po tom, co to videli akorat z rychliku a nebo jim to rek kamos... Kdyz si v aplikaci neumis neco nastavit, tak to asi nebude tou aplikaci ...
Karpi
Junior

Odeslat příspěvekod Rdgost 12. 7. 2005 10:49

Milý Karpíku, jsou profesionálové a profesionálové. Patlalové, kteří se živí vytvářením webových stránek sice profesionálové jsou, ovšem s kvalitou to nemá co dělat.
Rdgost

Odeslat příspěvekod Návštěvník 12. 7. 2005 11:08

Rdgost píše:Milý Karpíku, jsou profesionálové a profesionálové. Patlalové, kteří se živí vytvářením webových stránek sice profesionálové jsou, ovšem s kvalitou to nemá co dělat.u/quote]


"Počuli sme slovo Pánovo" :mrgreen:

P.S. Predpokladám, že o sebe nehovoríte :lol:
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pat0 12. 7. 2005 12:43

Je to pravda, ze dava do kodu zbytecne veci a typuju, ze tam dava urcite to co podporuje jen IE. Taky jsem to zkousel nekdy a kod opravdu nic moc, ale pro uzivatele, ktery se to nechce ucit a nerozumi tomu to asi staci. Vsak taky to jiste nebude zadna prezentace, na kterou se bude divat tisice lidi, ale par znamych co pouzivaji IE, takze neni co resit :-). Ale s tim posilanim asi bude lepsi jak vsici rikaji Total Commandera ci nejaky podobny ftp klient, ten nikdy nezklame :-).
Hodne zdaru s FP :o) a preju co nejstandardnejsi kod...

P.S.: Za profika se rozhodne nepovazuju, ale snazim se, aby vsude web vypadal stejne a zvladal spravne kodovani, jak nekdo udela veledilo a kodovani je naprd nebo to nejede ve Firefoxu a Opere, pak je to asi placal a ne profik :-D aspon tot muj nazor
pat0

Odeslat příspěvekod Návštěvník 12. 7. 2005 12:49

Fronpage je určen pro domácí použití, nikoliv pro firemní stránky a jiné kravinky. Jste-li otec, je přímo pro vás určen tento program, díky němuž můžete umístit fotky vašich dětí na internet. K čemu nějaký Dreamware, když polovině věcí stejně nebude rozumnět. Právě proto FP. Jak jsem již zmínil. Jednoduchý nástroj pro tvorbu jednoduchých stránek.
Pravdou je, že FP mívalo příšerný zdrojový kod. Zde ovšem musím souhlasit s Karpim, protože FP03 se v tomto ohledu mírně liší. Po měnším nastavení lze vytvořit vcelku vkusný kod, který přečte (snad) každý prohlížeč. Ač není stále ideální, je zcela použitelný.
Ovšem je zcela nediskutovatelné, že pro profesionály je tento program nepoužitelný!!! Profesionalitou rozumíme při používání nástrojů typu Visual.NET a podobně. Sám se tvorbou stránek zabývám (v určité míře) a když už něco, tak v Dreamwaru. Má netušené možnosti, které FP chybí.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Karpi 12. 7. 2005 12:52

Mno zajimala by me definice profesionala z tveho pohledu ... Hadam, ze kdokoliv, kdo pouziva neco jako FP, bezpochyby nemuze byt profesional, ze? :wink: [/quote]
Karpi
Junior

Odeslat příspěvekod Návštěvník 12. 7. 2005 12:59

pat0 píše:Je to pravda, ze dava do kodu zbytecne veci a typuju, ze tam dava urcite to co podporuje jen IE. Taky jsem to zkousel nekdy a kod opravdu nic moc, ale pro uzivatele, ktery se to nechce ucit a nerozumi tomu to asi staci. Vsak taky to jiste nebude zadna prezentace, na kterou se bude divat tisice lidi, ale par znamych co pouzivaji IE, takze neni co resit :-). Ale s tim posilanim asi bude lepsi jak vsici rikaji Total Commandera ci nejaky podobny ftp klient, ten nikdy nezklame :-).
Hodne zdaru s FP :o) a preju co nejstandardnejsi kod...

P.S.: Za profika se rozhodne nepovazuju, ale snazim se, aby vsude web vypadal stejne a zvladal spravne kodovani, jak nekdo udela veledilo a kodovani je naprd nebo to nejede ve Firefoxu a Opere, pak je to asi placal a ne profik :-D aspon tot muj nazor



Mno, u webu se možná snažíš, aby tvůj kód nějak vypadal, ale pokud píšeš i textový obsah podobně jako sem, tak se máš hodně co učit.... Ty možná tYpuješ typ čehosi, ale většina lidí tIpuje nějaký tip ...
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Roj 12. 7. 2005 13:46

Kdyz budu chtit vytvorit stranky, na ktery nikdo nepoleze a pokud tam nahodou zabloudi, hned rychle zmizi a google je zaradi az uplne na konec seznamu, pouziju FronPage.
Roj

Odeslat příspěvekod Mis 12. 7. 2005 13:56

Tady se, ale nikdo nepta jestli se ti libi Frontpage nebo ne. Takze se prosim nezapojuj a bez se venovat dulezitejsim vecem. Asi nemas co na praci.
Mis

Odeslat příspěvekod Kaderas 12. 7. 2005 14:46

Přesně tak a né jinak!! Mimo to, profesionál se již nezahazuje s htm, na který je FP zaměřen. Nejsem si jist, jestli FP zvládá takové kravinky jako je ASP... a i kdyby, tak k čemu, když je editační nástroj velice ochuzen oproti těm opravdovým velikánům jako jsou dítka z Macromedia...
PS.: ten předešlý příspěvek od anonyma pochází ode mě ;-)
Kaderas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymní 12. 7. 2005 18:56

pat0 píše:Je to pravda, ze dava do kodu zbytecne veci a typuju, ze tam dava urcite to co podporuje jen IE. Taky jsem to zkousel nekdy a kod opravdu nic moc, ale pro uzivatele, ktery se to nechce ucit a nerozumi tomu to asi staci. Vsak taky to jiste nebude zadna prezentace, na kterou se bude divat tisice lidi, ale par znamych co pouzivaji IE, takze neni co resit :-). Ale s tim posilanim asi bude lepsi jak vsici rikaji Total Commandera ci nejaky podobny ftp klient, ten nikdy nezklame :-).
Hodne zdaru s FP :o) a preju co nejstandardnejsi kod...

P.S.: Za profika se rozhodne nepovazuju, ale snazim se, aby vsude web vypadal stejne a zvladal spravne kodovani, jak nekdo udela veledilo a kodovani je naprd nebo to nejede ve Firefoxu a Opere, pak je to asi placal a ne profik :-D aspon tot muj nazor


ehm většina mých známých již IE zavrhla ( nicméně stále dělají v FP ) a používají Firefox, Mozillu nebo Operu.

Co se týká odesílání tak je to lepší přes TotalCMD jelikož je to tak i efektivnější a přehladnější. :D :)
Anonymní

Odeslat příspěvekod Ełven 16. 7. 2005 17:13

ne ne, ve FP (2000) jsem se tenkrate pokousel neco vytvorit a kdyz jsem videl to, co to psalo, dosel jsem si pro knizku a naucil se to...2003 (mam a zkousel jsem) verze je uz sice lepsi, ale program nemuze udelat tak usporny kod jako clovek, v dnesni dobe se programatorove ruce podoba tak maximalne MS Visual Studio 2003 .NET, ve kterem spokojene delam. Kod pisi vlastnima rukama i v nem... :wink:

stranky vytvarim jiz pet let a za tu dobu jsem si zvykl na urcity standard, jak by mel kod vypadat a FP na tento standard nema....

P.S. hlavne ale zavrhuji FP, protoze nedokaze nic jineho, nez HTML, coz je dneska pro web minimum - nedostatecne minimum.... :twisted:
Ełven

Odeslat příspěvekod postcd 24. 7. 2005 15:24

Export stránky z FrontPage funguje asi jen na servery s FrontPage podporou. Nejlepší je celý web nahrát třeba na http://www.webzdarma.cz
FIO e-broker uživatel: Google, National grid, NextEra energy, Microsoft, Facebook, BMW, AT&T, Allianz
Stáváme se tím, na co myslíme.
postcd
Junior

Odeslat příspěvekod kimajs 4. 8. 2005 22:14

Prosim vas poslete mi nekdo front page na fuckoff.skola@seznam.cz
nebo napiste jak a kde to mam stahnout dekuju :D
kimajs


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků