Stránka 1 z 1

levný hosting pro Joomlu!

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 3. 2007 15:28
od Andrew_R
Ahoj. Mám v plánu projekt. Prakticky můj první web. Protože nevím jak to nakonec dopadne, zda mě to přestane bavit, nebo tak nějak, chtěl bych levný hosting. Tak do 100 Kč měsíčně (spíš míň). Plánuji využít RS Joomla!. E-mail nevyžaduji, resp. nemám na něj podmínky.

Takže jsem si našel:
http://www.savana.cz/
http://www.station.cz/
http://www.gigaserver.cz/ (přičenž nevím, zda na programu Live (50kč/měsíc) by mohla Joomla běžet)

Co jsem tak četl, tak bych se rozhodoval mezi prvníma dvěma. U třetího je zase jistota, pač (alespoň myslí) patří pod cpress, což je nějaký jistota do budoucna.

Dotaz ohledně domény. Chtěl bych .eu, pač je levná a není tam tolik vyčerpaných možností adres. Jak to bude s vyhledávačem? Když dám vyhledat české věci, tak bude mít doména vliv nebo ne?

Dík za odpovědi.

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 3. 2007 15:40
od Filip Novák
1) Zvolte spíše Savanu, nebo vemte ještě v potaz Web4ce.cz. S Web4ce má mnoho lidí dobré zkušenosti, mě nevyjímaje. Ale Station také nevychází zle, vcelku jsou s ním všichni spokojeni. Když bychom to brali podle dostupnosti, tak by lépe dopadl Web4ce. V číslech 99,908% oproti 99,765%.

2) Tak toho se opravdu bát nemusíte. Je to celkem hodně rozšířený omyl, který se dá považovat za úplnou hloupost.

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 3. 2007 14:30
od Andrew_R
Na station.cz mají místo 1000 MB. To znamená, že se to nedělí na zvláštní místo pro e-mail, web, databázi, že? Kdežto na savana.ce mají pro web 500 MB a pro e-mail 1000 MB což absolutně nevyužiju, takže mi zatím lépe vychází spíš ten station a to i kvůli dostupnosti.

Co se týče toho Web4ce.cz, tak tam bych musel využít (kvůli databázi) jedině program Klasik, že?

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 3. 2007 17:37
od Kryštof Korb
ano, nebo si koupit Mini a k tomu doplatit databázi zvlášť, výhodnější je ale ten Klasik :)

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 3. 2007 23:07
od christian
No ja provozuju joomlu na station.cz a no problem (teda kdyz pominu safe mode).

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 3. 2007 16:09
od Andrew_R
Co se ti nelibi na safe mode?

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 3. 2007 18:39
od Kryštof Korb
například nejdou instalovat komponenty automaticky. Není to životně důležité, ale hodí se. :)

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 3. 2007 18:35
od Andrew_R
Můžu zvolit:
1) PHP4, mySQL4 Safe Mode On
2) PHP5, mySQL5 Safe Mode On
3) PHP5, mySQL5 Safe Mode Off

Mám dát asi 3, že? Ale nechápu, proč to vadí, když si můžu vybrat.
A na co že to přesně je?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2007 14:04
od dr_dress
doporučuji http://www.onebit.cz
na webu mají i návod na instalaci tohoto rs

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 3. 2007 17:21
od christian
Andrew_R píše:Co se ti nelibi na safe mode?


Instalaci komponent musis delat rucne nebo pouzit safemode patch,ktery pouziva FTP upload a dalsi omezeni vyplyvajici ze safemode.