pekelnik23 píše:neporušuje banan.cz podmínky smlouvy tím, že nedokáže zabezpečit své servery a tím poskytne důvěrná data třetí osobě? co bude s tou žalobou, o které tady padla zmínka?
Z mého laického pohledu bohužel asi ne, protože to víceméně vylučují podmínky. Dobrá otázka to však může být pro právníka - je několik situací, kdy se správce osobních údajů nemůže zříci odpovědnosti (ať už si nastaví podmínky jakékoliv). Pokud někdo máte známého právníka,
poptejte se Mimochodem, omluvu všem zákazníkům od banan.cz jsem zatím neviděl. Mně se omluvili až ve třetím e-mailu, který jsem si s nimi vyměnil.
lipca píše:o tom že je hacknuli i včera se nějak "zapomněli" zmínit
Nebylo to sice včera, ale
zmínit se měli. Rozhodně to nebylo ze stejného dne, jako první e-maily. Rozhodně to ale nebylo později než 24.1., protože 25.1. ráno jsem si některé informace změnil a v e-mailu změna ještě nebyla
Zaráží mne, že útočník posílá e-maily s několikadením zpožděním. Proč?
EDIT: Pitomý e-mail na centrum.cz neumí zobrazit hlavičky zpráv. Následující věta je irelevantní.
(To je ideální místo si myslet, že mezi útokem a posláním informací zákazníkům probíhá ještě nějaký dialog mezi útočníkem a majiteli