Windows 7

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 7

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Sattero 29. 4. 2009 09:35

Mám 9.4 a není tam display manager pro nastavení klonování atd. Asi to bude Catalysty, protože tuto funkci asi neobsahují - zatím teda...
Sattero
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Epe 29. 4. 2009 09:40

tak uz jsem to vystrachal i na netu (resp. v "release notes"):
Kód: Vybrat vše
Catalyst Control Center, the display manager page has been disabled for this release of the Windows 7 display driver


tak nezbyva nez si pockat, nebo zkusit drivery pro Visty (nekomu jedou na W7 bez problemu)
Epe
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lucaso90 30. 4. 2009 06:02

TAk ja catalysty pouzivam 9.4 bez problemu,vse zatim jede bez problemu,co jsem ocekaval jse splnilo,nechci to zakriknout :-) :-D
lucaso90
Junior

Odeslat příspěvekod Epe 30. 4. 2009 06:32

lucaso90 píše:TAk ja catalysty pouzivam 9.4 bez problemu...

bez problemu znamena ze ti jede vpohode monitor + LCD TV (720p a vys)? jelikoz jsem zjistil, ze pres win7 se mi podari protlacit do tv 576p, ale vic ne (sem tam se podari na par vterin, ale pak to zas spadne). Pritom mam zatrzenou podporu vsech formatu 720 a 1080. chjo asi budu muset kvuli takove blbosti zustat u XP.
Epe
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dexterqo 3. 5. 2009 21:00

po instalacii windows 7 mi nejde internet, na XP ide bez problemov. Takyto isty problem som mal aj po instalacii Visty. Pomohlo znovu nakonfigurovat a nainstalovat router. Ina, jednoduchsia moznost nie je ?
Intel DualCore E2180 2.0@3.2Ghz, AC Freezer 7 Pro, ASUS P35 P5K/EPU, 2x1GB Corsair TWIN2X DDR2 800@962MHz, WD 250GB, Samsung 250GB, SAPPHIRE Radeon HD 3870 512MB DDR4 775/1070@855/1200MHz (GPU/Memory), 520W.
Dexterqo
Junior

Odeslat příspěvekod Milanr1 3. 5. 2009 21:07

Už to tu bylo mnohokrát - hledej!
Rozumné možnosti existují v zásadě dvě:
1) vyhodit stařičký modem a koupit moderní modem plně kompatibilní s OS WNT řady 6 a vyšší;
2) zakázat DHCP-server i klient a nastavit IP-konfiguraci na pevno.
Kupodivu většina diskutujících volila jiné možnosti:
1) nadávání na OS Vista;
2) snížení bezpečnosti OS nastavením nesmyslných parametrů v registru OS;
3) návrat ke starší verzi OS
a možná ještě nějaké další, ještě nesmyslnější :-/
Milan
Milanr1
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod šmiky 3. 5. 2009 21:18

Omlouvam se,nevim, kam to mam napsat a nechce se mi zakladat nove tema.
Jenom se chci zeptat jesli nekdo nevite,zda-li se da nekde stahnout windows 1.0 ?
jako na tomhle videu se stevem ballmerem :-) http://www.emag.cz/reklama-na-windows-10/ peknej magor :D
Princ a princezna se vzali, usadili se na zámku a žili spolu šťastně a spokojeně až do své brutální smrti
šmiky
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Epe 4. 5. 2009 06:07

jelikoz tu neni warez forum :arrow: PM
Epe
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sioga 4. 5. 2009 17:50

win7 cestina :hm
tak si prectete konec teto diskuze
http://www.zive.cz/default.aspx?section ... howforum=1
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Bari007 4. 5. 2009 18:39

Nějak se mi to nezdá. Bude to i oficiálně?
Bari007
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sioga 4. 5. 2009 18:49

tak uz jsem sam nasel win7rc b7100 ve slovenstine a je to pry primo od ms ale jestli bude nabizet oficialne tak to nevim,nevim... :hm ale jsem rad, zkusim najit jeste v cestine preci jen se v tom pak lip orientuje a pokud vse bude fungovat jak ma tak mozna i nahradim vistu :-))
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Bari007 4. 5. 2009 19:14

Pokud to nevyjde přímo od MS, tak to stahovat z torrentu nebudu. Stáhnu si oficiální vydanou RC verzi a že bude v AJ mě zase tak netrápí. Už tam cpát torrentové verze nebudu.

//EDIT: Takže RC verze W7 není oficiálně v češtině, takže jsem si z webu MS stáhl oficiální verzi v angličtině.
Bari007
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod I.Indigo 5. 5. 2009 10:58

Co nevidět bude venku RC v češtině. Vyplatí se nahradit Vistu za 7 RC? Slýchám, že je to stabilní bezproblémové. Co se týká programů vystačím si s balíkem office, nerem a nějakýma drobnostma. Chtěl bych si tím urychlit práci na NB.
I.Indigo
Junior

Odeslat příspěvekod sioga 5. 5. 2009 11:07

i.indigo: pokud mas dostatek mista na hdd tak zkus si nainstalovat win7 jako druhy os v dual bootu a pak uvidis. sam za sebe muzu jen doporucit jako nahradu za vistu dokonce i dnes v clanku na zive.cz byl win7 doporuceny pro bezne domaci pouzivani ale neznamena ze se neobjevi zadne problemy.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Milanr1 5. 5. 2009 12:44

I.Indigo píše: nahradit Vistu za 7 RC?

Přečti si licenční smlouvu: viz license.rtf!
Zkušební verze neslouží k produkčním účelům, jen k testování.
Sioga Ti poradil velmi moudře.
Milan
Milanr1
Pokročilý
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků