Stránka 20 z 48

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2009 22:18
od JSzu
Wena_F píše:... Dneska jsem mi podařilo W7x64 nainstalovat až napočtvrtý (chybný soubor ISO - to byly nervy) ...

Nahoda? :arrow: http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=12560&Itemid=41&limit=1&limitstart=1

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2009 22:23
od Wena_F
mě to hlasilo chybu, vždy když běželo Expanding file... na netu jsem našel vadný soubory, dokonce i z časopisu Computer z DVD prilohy bylo chybný ISO. tak jsem to nakonce sosnul rovnou z microsoftu a hotovo. nejvetší prace, byla nainstalovat XP, vypalit novej obraz, format, install Win7, install Win XP, vypaleni dalšího obrazu, format, install Win7,...:)

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2009 09:47
od RedeeMrd
Ještě mě napadla jedna otázka k mému dualbootu Vista + Win7. Kde je lepší mít antivir? U mě to vypadá tak, že mám 3 diskové oddíly - systémový pro Vistu, systémový pro Win7 a jeden oddíl na data. Ve Vistě jsou vidět všechny 3, ve Win7 není vidět systémový disk Visty. Proto se domnívám, že by asi bylo lepší mít antivir na Vistě, aby viděl na všechny partitions. Je to tak?

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2009 12:33
od Ageran
*****:
Nejlepší je mít antivir všude... Jinak Win7 oddíl Visty vidí, jen mu nepřiřadí písmeno, takže není vidět v průzkumníkovi... Ve správci disků ho ale snadno přiřadíš a můžeš si dělat co chceš...

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2009 15:05
od RedeeMrd
Antivir všude? Není to nějaká blbost? Vždyť mít v počítači dva antiviry, z toho vznikaj pěkný kolapsy...

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2009 15:19
od Ageran
A ony ty tvoje systémy v dualbootu poběží najednou, že by se ty antiviry hádaly?
2 antiviry běžící na jednom systému je problém, ale jinak...

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2009 15:39
od Milanr1
Beta-verze OS ponechávám vždy bez ochrany 3-P antiviry.
Skvěle to prověří základní bezpečnostní parametry OS v defaultním nastavení firewallu.
A testuji stav napadení OS ze sítě.
Naposledy jsem viděl napadený OS WXP/32 v r. 2000, v případě beta-verzí 64-bit OS od řady 5.2 výše se mi ještě nepodařilo zaznamenat úspěšný útok exploitů v žádné verzi desktopového ani serverového OS.

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2009 18:31
od RedeeMrd
Milanr1: Taky fakt :-)

Ageran: No já to nepíšu z vlastní zkušenosti, ale vím, že jednou brácha nainstaloval na PC, kde měl dualboot XP a nějaký Linux antivir na Linux a shodilo to kompletně všechno. Na XP byl tenkrát Avast. Tak jsem právě radši opatrnej.

OK, tak vidím to tak, že zabezpečím spíš ty Visty, i když teď víc pracuju v těch sedmičkách, tak snad to nebude problém.

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2009 21:34
od .StenLi.
Skusal uz niekto build 7025 ? je tam nieco nove? IE ma nezaujima.. pouzivam Operu.. ale v ramci win tam je nieco nove? poriesili problemy s Mcafee, Deamon tools napr?

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 2. 2009 06:29
od Milanr1
.StenLi. píše:poriesili problemy s Mcafee, Deamon tools?

Jsi na omylu. Kompatibilitu konkrétního programu s určitou verzí OS nemůže řešit výrobce OS (zde MS), jedině výrobce daného programu.

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 2. 2009 07:12
od Power1000
ale aspon neco udelat muze...

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 2. 2009 15:03
od Big Muscle
Milanr1 píše:
.StenLi. píše:poriesili problemy s Mcafee, Deamon tools?

Jsi na omylu. Kompatibilitu konkrétního programu s určitou verzí OS nemůže řešit výrobce OS (zde MS), jedině výrobce daného programu.

To není pravda. Záleží na konkrétním problému. A jestliže OS obsahuje chybu v nějaké funkci, kterou daný software volá, tak výrobce programu se může postavit na hlavu, ale stejně s tím nic neudělá. Sám jsem měl několik problémů s Vistou ve svém softwaru. Stále jsem hledal řešení, ale nic. Až pak MS vydal nějaký update a všechno najednou bylo v pořádku.

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2009 11:23
od kRemes
vcera som na W7 64 bit build 7000 videl BSOD...asi rok fungujem na viste 64 a nemal som ziadne probs.

Stalo sa to pri kopirovani cca 9 GB dat z jedneho HDD na druhy asi pri polovici kopirovania. Nestihol som si vsimnut kvoli comu to bolo...a drhy krat som to uz neskusal :-)
nie je to moj primarny system tak ma to velmi netrapi

Mali ste uz niekto tiez BSOD?

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2009 15:32
od Dany0
7025- je jen oprava chyby v Media Center :-))

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2009 15:55
od Power1000
kRemes píše:vcera som na W7 64 bit build 7000 videl BSOD...asi rok fungujem na viste 64 a nemal som ziadne probs.

Stalo sa to pri kopirovani cca 9 GB dat z jedneho HDD na druhy asi pri polovici kopirovania. Nestihol som si vsimnut kvoli comu to bolo...a drhy krat som to uz neskusal :-)
nie je to moj primarny system tak ma to velmi netrapi

Mali ste uz niekto tiez BSOD?


jeste ne...mam 32 bit verzi build 7000...jedinej problem, ze mi to jednou zamrzlo myslim pri probouzeni z hybernace (jindy to neudelalo)...