Stránka 23 z 48

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 3. 2009 18:40
od wit.cz
trojuholnik píše:na torentoch je uz dostupna verzia 7048
a takovej lama dotaz .. pojede 64 bitova uvolnena verze na 3 roky starym nb? (patrne 32 bitovy procesor, nevyznam se v tohmle)

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 3. 2009 18:47
od DevAstor
jestli CPU nezvlada 64 bitove instrukce tak ne

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 3. 2009 19:55
od wit.cz
Intel Pentium M 735A nebo 740 ..

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 3. 2009 22:06
od DevAstor
tak to 64 neumi

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 3. 2009 23:34
od gulii
prosím, mohl by mi někdo poradit, jak vytvořit bootovací iso soubor? :( /mám staženo win 7 build 7048, ale né jako ISO :(/

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 3. 2009 17:23
od Power1000
ale jako co? jako rar?
jestli rara, tak to rozbal a vypal pokud to budou soubory, jestli to bude ISO, tak to nejakym programem vypal jako obraz disku, ne jako data

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 3. 2009 21:21
od hulller
viem o obmedzeni 32bit z hladiska ram pamate, ale ked som dal memory remap tak win 7(32bit) vidi plnych 4gb, ale v spravci uloh pre aplikacie k dispozicii len 2gb.(cakal som aspon 3.2gb tak ako to ma win xp)
je to ok?

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 3. 2009 21:26
od Big Muscle
No, záleží na tom, kolik máš další adresovatelné paměti (Video RAM atd.). Windows sice uvidí plnou RAM, ale to nic nemění na tom, že více jak 32bitů nedokážou adresovat.

Mimochodem, teď mě napadá jedna věc. Když se programuje software, tak není problém využívat 64-bitové proměnné na 32-bitovém procesoru. To je takový problém naprogramovat "hack", který na 32bitovém procesoru zpřístupní paměť nad 4 GB?

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 3. 2009 21:31
od hulller
teraz som skusil vypnut remap a hej win vidia 4gb a pouzivaju 3gb, takze remap len na 64bit systeme
co viem tak cez pao sa da vyuzit aj plnych 4gb

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 3. 2009 21:38
od hulller
zaujimave ze ani s 4gb ram som neziskal vacsi index ako 5.5, a to sa tvrdi ze na vacsi treba ram vacsiu ako 3gb

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 3. 2009 17:26
od Čermák j.
Dobrý den mám problém windows 7 mne ukazuji ze mám 1gb ram a pritom mam 1.5gb nekdy naskoci tech 1.5 ale to jen tak 1 za 10 zapnuti nevite cim to muze byt ? na xp to ukazovalo normalne. dekuji

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 3. 2009 21:12
od Big Muscle
BIOS ti to detekuje v pořádku?

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 3. 2009 15:19
od THX22
hoj all neviete ide na tej novej Microsoft Windows 7 Build 7048 x64 ovladace od x-fi myslim ci ide vcetko ako na viste ...lebo co som mal predoslu vistu 7 tak tam ten zvuk nesel jeste ....dik

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 3. 2009 16:22
od niio

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 3. 2009 01:21
od hulller
je spravne ze ked mam zapnute ahci vo win7 ukazuje mi disk ako odpojitelne zariadenie?
len by ma zaujimalo preco to ukazuje len pri jednom, ked mam dva sata disky, pri wd6400aaks to neukazuje, len pri 320gb wd
moze byt chyba sata radica?