Stránka 31 z 48

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 4. 2009 17:55
od chatumbabub
zkocil jsem z beta verze rovnou na 7100 a jsem prijemne prekvapen :-) je na tom videt kus prace.

btw me to vcera tahalo 6,5MB/s :mrgreen:

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 4. 2009 20:48
od jannnn
pak se to taky zrychlilo, takze jeste pred pulnoci to bylo doma. a zatim pozitivni zazitky. teda az na to pozadi co je pri startu, to v bete (takovy syte modry) bylo o kus hezci :( :D

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 4. 2009 21:59
od juraj789
Nevie niekto kedy by sa mohol windows 7 zacat objavovat na novych notebookoch v shopoch??

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 4. 2009 22:11
od chatumbabub
7 ma pravdepodobne prijit na trh koncem roku.

Co mi ale chybi, je moznost nastavit oknu aby zustalo vzdy nahore.

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 4. 2009 23:32
od Sattero
Tak přemejšlím... Daemon tools už pod W7 funguje (a stejně nejspíš koupím ultraiso), ps taky, volant a hry taky, grafika bez problémů... Asi přejdu na RC build x64, ale nějak se mi sakra nechce dělat reinstal :)

A na noťasu bych měl taky updatnout na build 7100...

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2009 00:36
od hulller
pod ktorym buildom uz ide daemon?

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2009 07:40
od Falhar
hulller píše:pod ktorym buildom uz ide daemon?

Pod všemi? V tomhle případě nebyl problém v OS ale v DT. Před pár dny tak vyšla nová verze která už podporuje Win7.

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2009 11:06
od 790511
chatumbabub: přesně totéž mi chybí taky. Chtěl jsem to napsat jako návrh, ale nějak jsem to odkládal a odkládal..až to už nemělo cenu.

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2009 14:42
od hulller
Falhar píše:
hulller píše:pod ktorym buildom uz ide daemon?

Pod všemi? V tomhle případě nebyl problém v OS ale v DT. Před pár dny tak vyšla nová verze která už podporuje Win7.


aj tak je to jedno nejak sa mi daemon v poslednej dobe nepaci, zbytocne sa nafukol a ani ta rychlost nie je nic moc

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2009 16:14
od chatumbabub
jaky pouzivate program na rar,zip... Ve win7 jsem se totiz rozloucil s Total commanderem. zkousel jsem 7zip, ale tam mi strasne vadi zpusob rozbalovani. Nejdriv si to rozbaluje nekam bokem a az potom to presouva na pozadovane misto. Takze to trva zbytecne dlouho.

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2009 17:03
od Kryštof Korb
7zip je asi nejlepší, ale strasně mi u něj vadí, že neumí rozbalit rozdělené RARy, nevíte jak na to?

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2009 17:05
od hulller
jednoznacne winrar
nic ine ani nema zmysel ;-) , 7zip som kedysi skusal este pod xpckom ale nesadol mi

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2009 17:40
od Epe
chatumbabub píše: Ve win7 jsem se totiz rozloucil s Total commanderem. zkousel jsem 7zip, ale tam mi strasne vadi zpusob rozbalovani. Nejdriv si to rozbaluje nekam bokem a az potom to presouva na pozadovane misto....


uz jsem se lek ze by to MS takhle "zabil". Ale rozbalovani pres nejaky docasny adresar probiha jen pri rozbalovani do "Program files" (+asi jeste nejake podobne chranene systemem)!

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2009 21:23
od Bari007
Používám 7zip a jsem s ním maximálně spokojen. A na rozdíl od Winraru je 7zip freeware a je i v 64bitové verzi.

Re: Windows 7

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2009 22:02
od Sattero
Tak sem přešel na W7 RC1 (7100). Zároveň s tím sem vyměnil Daemon Tools za UltraIso (zatím na zkoušku), jako antivir mám NOD 4 (ne Smart Security, jen antivir) a místo WinRaru (který má pošašené kontextové menu ve Win 7 a je jen 32bit) používám 7-Zip... Jo a najednou mi v 64bit systému jede RaLink RT61 chip ve WiFi kartě!

Jinak sem přišel z chlastání a instaluji nějaké drivery. Zítra poslední soft a mám vše...