Potřebovala bych poradit v této situaci:
Mám nový Nb Acer s Win7 a v něm HDD 640GB ... mimo malé oddíly pro "něco" k Nb je na HDD jen 1 oddíl /C/ o velikostib cca 600GB.
Pro zmenšení velikosti C, t.j. pro vytvoření dalšího oddílu HD jsem využila nástroj ve Správě disků /Počítač - Spravovat - Správa disků - Rklik na C - Zmenšit svazek .../ Nástroj ve Správě disků mi zobrazil, že Dostupná část pro zmenšení C je cca 280 GB ... je to málo, ale i to je dobré - tak jsem využila této "služby" a následně vytvořený odd. E /280 GB/ jsem dále ještě zmenšila na cca 180GB a vytvořila si další odd. F o velikosti cca 100GB ... jsem sice s tímto rozdělením HDD smířená, ale mrzí mě, že system Win7 nedovolí větší zmenšení odd. C = zcela by mi postačila jeho následná velikost cca 60 GB a ost. prostor bych pak využila pro zvětšení odd. E či F ...
Potřebovala bych radu, zda by šlo nějak - bez přeinstalace OS a přerozdělení HDD při nové instalaci - třeba účelovým programem provést zásah do velikosti C /má zbytečných cca 300GB !!!/a provést jeho zmenšení ve prospěch zmmíněých odd. E a F ... díky za osvětu a za rady

---->