Ne tak uplně zkusim to lidsky popsat s timto mně MS maximalně krká protože neni schopen dobre věci srozumitelně podat - prodat.
co nejednodušej.
česka verze win
start - zalohovani -zalohovat počitač - vytvořit bitovou kopii systemu,mala poznamka,bohužel v nejlepšich tradicich MS je to blbě popsaný,ono jde vytvořit bitovou kopii jakehokoliv oddílu - kam chcete uložit - na pevny disk - cesta.
V připadě edice bussines atd tak i na sit.
A ted ještě tam jsou triky typu že i když zakaže pruvodce na umistněni D protože je na stejnem fyzickem disku jako C co zalohuju tak tam mužu vesele zalohovat,stači znovu kliknout,navic existuje možnost defakto rozdilovek i v připadě bitove kopie ale zase to nikde neni vidět na prvni pohled plus existuje možnost takoveho primitivniho vylučovani ale to bych nechal bokem,jako cíl nelze mit jednotky sifrovane bitlockerem,pochopitelně tovarni a system reserved a určite speciality u sitovych disků.ve stručnosti to je vše.
Jo ještě maly dodatek i v připadě toho o čem se baviš ty backup now nebo spiš file backup lze pořešit aby to nebylo v tom formatu který nejde připojit jako image,upřimně řečeno vyfučelo mně to z hlavy step by step postup protože ja defaultně použivam něco jineho a toto naostro ne na mojem stroji ale jinde kde nemam licence na zalohovaci program co běžně použivam a přitom tam jsou seven.
Vzhledem k tomu že nikdy jsem nezažil aby nebyl dostatek mista tak prostě nastavim plan s tim jak se maji průběžně chovat zalohy - kdy a ktera se ma snaznout v připadě že na vyhraženem oddíle je malo mista tak file backup neřešim,vyhody nula nevyhod hodně.Jedina ktera je zřejma - neboli RESTORE FILES jde řešit napřiklad viz vyše mount a copy paste nebo v hodně připadech a to se až divim že to funguje previous.Nicmeně protože si myslim že se to použiva aby slovo reinstal mě člověk jenom v slovniku cizich slov je bitova kopie jasna volba.
Nejsem si ted stopro jist ale mam pocit že při prvnim spuštěni toho zalohovaci centra volba backup now může klidně vytvořit bitovou kopi.ZAPOMNĚL JSEM TO NEJDULEŽITĚJŠI kličova je totiž volba nechat rozhodnout mne a potom se ti teprv objevi všechny volby.Změnit nastaveni - nechat rozhodnout mne.
-- 06 zář 2011, 14:35 --jenom mala poznamka,nechci to slučovat k minulemu postu,pokud by měl dotyčný problem s vytvořenim recovery disku na novem stroji - viz přispěvek vladimira,fakt se to může stát na některých notasich nebo spiš netboocich pro ktere nemam ani slov jak je nazvat ho prostě vytvořite a ono nic,duvod je popsanej ve foru ale nema cenu to rozebirat,je možnost stahnout pro 32-bit nebo 64-bit prostě z netu.
je to od lidi spojených s easybcd takže
http://neosmart.net/blog/2009/windows-7 ... air-discs/