Stránka 1 z 1

Monitor "No Signal"

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 9. 2019 23:59
od rustyguy
Zdravim, jsem docela pc antitalent, pc mi lezel ted doma asi rok a pul vypnuty a dnes po zapojeni zacal psat no signal. Zkousel jsem dalsi dva monitory, reset bios pres jumperi natvrdo vytahnout baterku.. zkontroloval mechanicky jestli jsou vsechny kabely tam kde maji byt. vse se zda ok.

MB: MSI 970a-43g
CPU: Amd Fx 6300
GPU: AMD R9 270x 4gb ddr5
Ram: 2x 4gb kingston
HDD: 1tb seagate 7200rpm a k nemu jeste kingston 120gb ssd

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2019 16:09
od polda
Prehazujeme kabel z desky na grafiku?

Re: Monitor "No Signal"

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2019 16:30
od rustyguy
jak je to mysleno?

Re: Monitor "No Signal"

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2019 17:02
od milsimr
@polda: Pokud jsem se koukal dobře, tak ta deska jako taková nemá integrovanou grafiku a ani žádný grafický výstup. Problém bude jinde.

Re: Monitor "No Signal"

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2019 17:12
od rustyguy
ne to nema, krom vystupu co mam na karte jsou tam jen usbcka, ty kolate porty na mys a klavesku, jacky na zvuk a rj45

Re: Monitor "No Signal"

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2019 19:25
od milsimr
Napadá mne, co je v tom stroji vůbec za zdroj?

Re: Monitor "No Signal"

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2019 20:21
od rustyguy
cooler master rs-600-acab-m4

-- 25. 9. 2019 21:26 --

pc dva roky slapal jak malina, pak jsem jej nechal zabaleny a zavreny ve skrini asi rok a pul a kdyz sem ho chtel ted znovu zapnout tak stagnuje

Re: Monitor "No Signal"

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 9. 2019 08:50
od milsimr
Zkus tomu dát na zkoušku jiný zdroj.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 9. 2019 10:10
od polda
Ok,nekoukal jsem.

Zkusil bych ještě přehodit kartu do druhého slotu pci.

Re: Monitor "No Signal"

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 9. 2019 11:22
od rustyguy
kartu bohuzel do druheho slotu nedam, je tak velka ze se tam nevleze na delku