Ahoj,
sestavil jsem si nové PC z níže uvedených dílů. Po instalaci W11 běžela (pár desítek minut), po restartu ale mrtvo. Černá obrazovka, jen se točí větráky.
Zkusil jsem vypojit a vyndat grafiku a použít pouze interní na desce, zkusil jsem vyndat oba M.2 disky. Nic se nezměnilo.
Na desce svítí debug LED, červená a žlutá zároveň. Podle manuálu by to mělo znamenat CPU a RAM problém. (viz příloha) Ale že by se to stalo současně? Nemůže být problém třeba spíš ve zdroji nebo desce?
Seznam komponent zde: https://www.alza.cz/nakupni-seznamy.htm?sharelist=73646D6F7068617E633
Mimochodem, při instalaci jsem zjistil, že ten 2TB SSD WD běží jen v jednom z M.2 slotů, ve druhém ne. Ten primární 1TB SSD Kingston běží v pohodě v obou. Je to normální?
Jinak komponenty jsem nakoupil 27.4. v Alze, teoreticky je teda ještě můžu v rámci 14 dnů vrátit. Jak teď nejlíp postupovat? Nedala by se třeba nějak resetovat deska, jestli jsem něco nezasekl někde v BIOSu? Nebo mám odvézt celou sestavu do Alzy a zkusit reklamovat jako celek?