díky

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
swarm píše:Dle mých zkušeností je úplně jedno, jestli se používá nebo ne., takže nesouhlasím s tím co nejčastěji napájet ze sítě. Měl jsem těch notebooků už hodně. Některé byly skoro pořád na napájení a baterka odešla za necelý rok, jiné jsem klidně dvakrát za den úplně vybil a vydržely skoro 3 roky. Někdy zase naopak. Spíš se mi potvrdilo, že nejdýl většinou vydržely články Panasonic a nejméně články Sanyo.
pablomino píše:Hmm a kolik jsi tech notebooku mel 5, 10, 30?
swarm píše:pablomino píše:Hmm a kolik jsi tech notebooku mel 5, 10, 30?
O to vůbec nejde. Spíš jsem jen chtěl poukázat na to, že ač se člověk bude řídit sebelepšíma radama, když jeho baterka bude z těch méně povedených, tak mu do roka odejde a on s tím nic nenadělá. Proto to nemá cenu řešit (= souhlasím, že nejlepší je nechat to na elektronice).
Btw současný hlavní notebook mám necelé dva roky a jeho baterka má po 300 cyklech stále ještě 91% původní kapacity. Vůbec neřeším, kdy připojit adaptér a kdy ne, je mi to šumák, protože to beru jako spotřební zboží. Jen jsem v elektronice baterky nastavil, aby nabíjela, až když kapacita klesne pod 45% a nabíjení skončilo na 90%. Holt jsem měl štěstí na kus.
Stále platí, že nejvíc baterku v notebooku řeší ti, kteří ji vůbec nepotřebují.
pablomino píše:Panove mylite se vsichni...
3. Provozovat notas bez akumulatoru samozrejme lze, neuveritelne se vsak pretezuje napajeci adapter
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků