Stránka 1 z 1

HP dv5-1250ec nefunguje integrovaná TV DVB-T karta

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 2. 2011 20:18
od Hornster
Zdar lidi mam HP dv5-1250ec a je tam TV karta - DVBT, bylo na tom Win Vista, ale ja si tam hodil Win 7. Predtim nevim jestli me TV karat fungovala, ale ted proste nejde, system ji najde. Pokud ne tak se hlasi jako A309 coz je integrovana karta od AVerMedia
Zkousel jsem skoro vse, ale v HP media smart TV nemohu naladit jediny kanál nevíte čím by to mohlo být?

Re: HP dv5-1250ec nefunguje integrovaná TV DVB-T karta

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 2. 2011 22:19
od Nargon
Mno a jakou pouzivas antenu? To muze byt zdroj problemu. Proste nechytas zadny signal a proto tv karta nic nenaladi.
Takze zkus pripojit klasickou antenu, na kterou TV naladis. A zkus to znova.

Re: HP dv5-1250ec nefunguje integrovaná TV DVB-T karta

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 2. 2011 12:54
od Hornster
jj to jsem zkoušel, na settop boxu me to jede, ale když to připojim do notebooku, tak nic

Re: HP dv5-1250ec nefunguje integrovaná TV DVB-T karta

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 2. 2011 12:58
od wizaard
Pokud je dobře nastavený region (zkoušel jsi Windows Media Center?) a TV tuner má nainstalované ovladače a je funkční, pak to jet musí. Mimochodem - podpora pro Windows 7 u tohoto notebooku je (jen tak náhodou, protože mě už nic nenapadá).

Re: HP dv5-1250ec nefunguje integrovaná TV DVB-T karta

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 2. 2011 21:05
od Hornster
mam nastaven region¨, ovladace jsem stahl z Hp stranek, ale nejde to, jsem pripojen na antenu na kterou chytam signal pres settopbox

Re: HP dv5-1250ec nefunguje integrovaná TV DVB-T karta

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 2. 2011 23:08
od AVerMedia_CZ
Dobrý den,
doporučil bych přímo kontaktovat zákaznickou podporu HP...ta je zodpovědná za software, ovladače a funkčnost vestavěného tuneru a měla by Vám pomoci. AVerMedia je v tomto případě pouze dodavatelem hardware výrobci notebooku, v tomto případě HP.

Re: HP dv5-1250ec nefunguje integrovaná TV DVB-T karta

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 3. 2011 20:21
od Hornster
jj to jsem zkoušel, ale muj produkt neni již 2 měsíce v zaruce, takže pro mě technická podpora neplatí ;), ale problém mám pořát, zkusisl jsem skoro vše, ale prostě to nejde - nemáte někdo řešení?