Kde je můj milovaný, starý, dobrý, textový BSOD?

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Stará verze 64-bit MS Virtual PC
karlos00x píše:sudo add-apt-repository ppa:tualatrix/ppa
nejde prihlasit k uctu s zadnou verzi icq.
jeste vratit klasickou obrazovku prihlasovani ci vubec vypnout, zatim jsem nekoukal jestli to jde primo ve windows a super.
xxxdvorixxx píše:Mám to na slabým železe E-350, ale funkce jsou relativně rychlé. Metro by chtělo dost aplikací, ty defaultní padnou nebo nejsou až na výjimky.
Narazil jsem problémy s Wi-fi, nevím, jestli se stávají jen mě, po probuzení ze spánku apod. se už připojí ke stejné síti jen Limited.
Zatím jsem nedělal nic tak náročného, takže BSOD ani jednou.
Neviám jak vam ale v teto verrzi mi Win8 a predevsim prostredi metro prijde jako rozhranni resp. nadstavba nad normalnimi winy tak jako to dela HTC se svym sense jestli vite kam mirim....pockam na finalni verzi.
Nová diagnostická obrazovka (BSOD) , ktorá bežne obsahovala dôležité prvky a informácie aby vedel administrátor a technik kde sa má orientovať nahradili jakousi ***** ako sami tvrdíte
oooooooooo píše:
- Kód: Vybrat vše
Nová diagnostická obrazovka (BSOD) , ktorá bežne obsahovala dôležité prvky a informácie aby vedel administrátor a technik kde sa má orientovať nahradili jakousi ***** ako sami tvrdíte
Co to je za blabol?každý znalý člověk si info o BSOD vytahoval uplně jinde a jinak,ta infoé obrazovka slouži tak maximalně pro vykřik na forum help piše mně to 0x000758552 co do frasy se děje.
Admin použije pokud stroj je death a posledni co viděl byl bluescree winpe a podobne nastroje a vytahne si cely zaznam ktery přislušnym nastrojem podrobně analyzuje,pokud je funkčni a občas ji vyhodi na obrazovku ani nekoukne aby luštil co napsala a pohodlně se mrkne uplně jinam,jinak a jinde na cely zaznam.Miluju lidi co mluvi o omalovankach dělaji ze sebe geeky a přitom neznaji zakladni věci spravy.
A to si o W8 nemyslim nic lichotiveho.
http://www.vanwensveen.nl/rants/microsoft/IhateMS_intro.html
Vývojár niesom , ale rozumiem a mám prehlad o stavbe hybridného jádra systému , rozumiem tým komponentom a ich závislostiam a náväznostiam, moc to tu ale nerozvíjam .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků