Stránka 1 z 1

Metro na starych noteboocich

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 6. 2012 07:22
od oooooooooo

Re: Metro na starych noteboocich

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 6. 2012 08:00
od George2005
Proboha proč?

Re: Metro na starych noteboocich

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 6. 2012 08:18
od oooooooooo
Protože ve forech a v poradnach jsem za jeden jedinej den viděl X lidi kteři to chtěji.Protože navod...Něco tedy k věci?Osobně vidim metro naposled při startu - win+d a tim to končí už ho nevidim až do dalšiho startu ale plno lidi prostě tento problem na staršich notasich řeši.

Re: Metro na starych noteboocich

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 6. 2012 09:30
od Milanr1
Cpát moderní OS na starý hw = čuňárna! :-/

Re: Metro na starych noteboocich

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 6. 2012 10:32
od oooooooooo
Sice ten moderni system a jeho nejvice propagovana vychytavka vypada přesně jako windows 1 z 85 roku a v par věcech se tak i chova ale to je fuk.Jinak každej system kterej ma problem běžet na železe co je třeba 5 let stary dokazuje že stoji za velké kulové,system se neprovozuje pro system.Nicmeně jak řikam je to pouze zminka pro ty kdo chtěli danou funkcionalitu zprovoznit,W8 v mojem připadě jinde než ve virtualu nepoběži,metro je pro mně na desktopu k ničemu i na železe co je teprve ve hlavach inženýrů,nicmeně jinym lidem zase vyhovuje,tak už to chodí.
I když jedna jedina vyjimka by se asi našla http://androidandme.com/2012/06/tablets ... ll-in-one/