Zdravím, ač nerad zakládám nová témata, nikde jsem to zde při hledání nenašel.
kvůli práci potřebuji na ntb zpracovávat nabídky - bohužel firemní weby 2 partnerů pracují jen s max IE 7,8 , ještě 9 se dá použít, ale IE 10 už ani omylem. na infolince mrkvosoftu mi řekli že nižší verze než IE10 do toho asi narvat nepůjdou.
na předchozím ntb jsem měl win7 a tam ten IE10 šel odinstalovat jako aktualizace, tady ovšem jak jsem pochopil je natvrdo namaštěnej IE 10.
neexistuje tedy jiná moýnost jak na licencovanych win8 rozjet nižší verzi IE ? stačila by mi 9, ale ta 10 je již nefunkční .
nebo mě zbývá jediný řešeni a to hodit to z vokna a přejít na win7 kde to funguje ?
a ještě taková nepodstatná věc -ty plečko Office maj jen 1 měsíc zkušební dobu, nebo jak to tam dodavaj ? mam tam verzi 2010 professional - tu jsem tam nainstaloval a teď koukám že bezplatně tam mam ňáky office 365 Home premium na vyzkoušeni a někde jsem četl ze tydle 2 verze se moc vedle sebe nesnesou 2010 a 2013ky, je to pravda ?
Ty 2013 jdou nějak odinstalovat ? uvažuji že bych si koupil nějaký 2010 pro x počítačů