Začínám zvažovat, co pořídit.
Mám teď iPad 2 16 GB wifi + iPhone 3Gs. Výbavou pro mě zcela dostačující (kapacita mi stačí, navigaci umí iPhone), jen mě trochu štve ta velikost, je to na nošení velké a těžké.
Potěšilo mě, když Apple ohlásil iPad mini. V podstatě zmenšený iPad 2 + větší výdrž.
Co mě už moc nepotěšilo, je cena.
Jelikož iPad mini je už dost mini, je mým záměrem zbavit se iPhone, koupit si nějaký úplně obyčejný telefon a používat jen malý mobilní tablet.
Zbavením se iPhone se ale připravím o navigaci a iPad mini s 3G/GPS modulem začíná cca na 12 tis, což se mi moc nelíbí.
Dnes jsem měl v obchodě v rukách Samsung Galaxy Tab P3100 a vypadal velmi hezky. Když se podívám na CZC, tak stojí 9 tis ve stejné výbavě jako iPad mini + GPS. A teď babo raď.
Nic s Androidem jsem nikdy nepoužíval, tak moc nevím, nakolik je to odlišné od iOS.
U iOS je na Win docela vopruz iTunes, jak se třeba láduje obsah do Androida?
Co hlavně používám je synchronizace s Google kalendářem, něco na poznámky, synchronizaci kontaktů s Outlookem, a hlavně čtení PDF. Jinak nic moc extra.
Taky by mě zajímalo, jestli někdo netušíte, jaký je rozdíl mezi Samsung Galaxy Tab P3100 a P6200? Porovnával jsem je na CZC, ale rozdíl jsem žádný nevykoumal, cenově jsou +/- stejně.