od qsubt 18. 7. 2015 08:55
dneska na mne zase vtyskocilo okenko ze mne MS doporucje UPGRADE si rezervovat...... tak se zkusim zeptat tady...
(podotykam, nic moc jsem o W10 detailne nesledoval, jen obecne info co se ke mne samy dostaly).
Ma pro mne W10 vubec smysl, kdyz:
1.) nechci Cortanu, da se vypnout? deaktivovat? nebo ji budu muset strpet a jen nepouzivat? Mozna do budoucna ma potencial, mozna uz ted z ni hyka nadsenim 99% lidi, pro mne osobne jsou jeji moznosti (co jsem zatim videl) ubohe a smesne.
2.) jde vypnout synchonizace mezi desktop W10 a mobil W10? Mozna je to pro 99% lidi uzasne, ale ja to mit nechci, na mobilu delam porad jeste 99% jine cinnosti nez na desktopu, jedine co synchronizovat chci jsou emaily, a to resi IMAP, nic vic synchro nechci. Doufam ze to nebudu muset resit 2ma ruznyma MS uctama.
3.) funguje prohlizec Edge jako Explorer? tj. lze ho nepouzivat? a normalne si nainstalovat Chrome, + pluginy, tak jako na win7?
4.) podobny dotaz, doufam, ze lze nepouzivat jejich email klient a znovu si nainstalovat Thunderbird?
--
a otazka mimo, kdyz bych chtel cistou instalaci win10, tj ne upgrade soucasnych win7, to bych si musel koupit? Muj debilni zvyk je si instalovat vzdy vse od nuly.
huh?