Stránka 1 z 1

USB DAC a výchozí zař. pro přehrávání zvuku

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 8. 2015 18:18
od cyphill
Mám USB DAC FiiO X3, při připojení k PC se v seznamu zařízení pro přehrávání zvuku objeví, ale systém zvuk přehrává stále přes reproduktory. Když DAC určím jako výchozí zařízení, tak to systém nerespektuje. Jediná možnost jak zajistit přehrávání přes DAC je zákaz zařízení, které přehrává do reproduktorů. A po odpojení to zase všechno povolit, aby noťas hrál z reproduktorů. To se mi ale při každém připojení DAC dělat nechce.

Windows 7 se chovaly normálně, tedy při připojení DAC automaticky hrály zvuky přes DAC a počítač respektoval výchozí zařízení pro přehrávání zvuku.

Nemá někdo s tímto zkušenost? Nejde o nějaký bug desítek?

Re: USB DAC a výchozí zař. pro přehrávání zvuku

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 8. 2015 08:03
od Milanr1
Jen jeden z mnoha.
W10 = zatím jen ve fázi zkušební verze.
Jsi betatester. ;-)

Re: USB DAC a výchozí zař. pro přehrávání zvuku

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 8. 2015 08:52
od cyphill
Jsem asi mimo, když mám za to, že Windows 10 je již oficiálně finálně vydán, takže jakéže betatestování?

Re: USB DAC a výchozí zař. pro přehrávání zvuku

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 8. 2015 09:09
od milsimr
... je známý fakt, že až masové nasazení umožní M$ vychytat kritické chyby. Dej tomu tak půl roku, ideálně rok.

V mezičase používej plně funkční Win 7...

Re: USB DAC a výchozí zař. pro přehrávání zvuku

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 8. 2015 03:54
od PC MAN
cyphill píše:Jsem asi mimo, když mám za to, že Windows 10 je již oficiálně finálně vydán, takže jakéže betatestování?


Betatester znamená, že jsi v programu Windows Insider, kdy testuješ betu Windows 10. Nicméně, těm problémům já rozumím, jsem rovněž v programu Insider

Re: USB DAC a výchozí zař. pro přehrávání zvuku

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 8. 2015 06:51
od cyphill
Chápu, asi jste mysleli "betatester". Ale říkejte si třeba supermani, já betatester a součástí programu Insider nejsem. Váš pokus jsem pochopil. Je logické, že každý nový systém je třeba doladit, sám jsem vlastníkem Nexusu 5 s developer preview Android 6 systémem, kde se člověk dá nazvat betatesterem.

Jinak požadovaná vlastnost se nějakým způsobem rozchodila.