Divné dlaždice po upgradu W10

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 10

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Mexa 13. 11. 2015 18:22

Zdravím,

právě jsem aktualizoval na build 10586.3 a po rozkliknutí startu na mě vybafl tenhle hnus. Dá se to nějak spravit nebo se to opraví samo s aktualizací těch programů? Zajímalo by mě kde je problém. W10 používám hned od vypuštění a tohle vidím poprvé. Díky.
Přílohy
ikony_dlazdice.jpg
AMD A10-6700 3,7GHz, core boost 4,3GHz, MSI Radeon R7 260X OC 2GB DDR5, HyperX Fury 8GB 1600MHz, Corsair CX500M, Win10
Mexa
Junior

Odeslat příspěvekod Juwa2 13. 11. 2015 18:56

Protože to není aktualizace, ale už vzhledem k velikosti 3GB se fakticky jedná o přeplácnutí původního systému novým. A zřejmě původní systém nebyl v nejlepší kondici. Udělej čistou instalaci.
Juwa2
Junior

Odeslat příspěvekod soban 13. 11. 2015 19:03

???? A kde je problém tak si je přeskládej jak potřebuješ.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mexa 13. 11. 2015 19:44

A jak mi pomůže přeskládání k tomu abych se zbavil těch třech tmavých dlaždic?
AMD A10-6700 3,7GHz, core boost 4,3GHz, MSI Radeon R7 260X OC 2GB DDR5, HyperX Fury 8GB 1600MHz, Corsair CX500M, Win10
Mexa
Junior

Odeslat příspěvekod soban 13. 11. 2015 20:04

Že by zrušit a znovu vytvořit?

Skouknout ikonky v programu zda jsou OK nevím od kud je W berou.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mexa 13. 11. 2015 20:39

Odstranění a znovu vytvoření nic, restart PC taky nic, přeinstalace programů taktéž. Už jen čistá instalace OS, na to zatím kašlu.
AMD A10-6700 3,7GHz, core boost 4,3GHz, MSI Radeon R7 260X OC 2GB DDR5, HyperX Fury 8GB 1600MHz, Corsair CX500M, Win10
Mexa
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 14. 11. 2015 18:50

Někdy se ten systém chová záhadně. Dneska jsem po přeinstalaci na nejnovější build neviděl v průzkumíkovi žádná síťová zařízení, ostatní počítače ani datové úložiště.
Dělal jsem s tím všechno možné, překontroloval nastavení, několikrát restartoval počítač, router i další zařízení a nic.
Tak jsem všechno povypínal a šel do pryč.
Když jsem se před chvíli vrátil a pustil comp, tak tam najednou všechno je a funguje. Záhada... :hm
tombas
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod chal 15. 11. 2015 12:51

Mám takový pocit, že se budeš moc klidně rozkrájet a ty dlaždice, takhle budou vypadat pořád, tedy pokud MS nevydá update...
Jinak se mi zdá, že třeba dlaždice Chromu takto vypadá už pěkných pár verzí zpět...
chal
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mexa 15. 11. 2015 16:40

Jak jsem psal, nikdy dřív jsem to neviděl a používám W10 od doby co vyšel. Počkám na nějaký updaty a pak buď čistá instalace nebo to tak nechám (případně ty 3 ikony ze startu odepnu) Víceméně o nic nejde, jen to vypadá divně.
AMD A10-6700 3,7GHz, core boost 4,3GHz, MSI Radeon R7 260X OC 2GB DDR5, HyperX Fury 8GB 1600MHz, Corsair CX500M, Win10
Mexa
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků