Stránka 1 z 1

Obnovení systému Windows 10 home

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2017 07:52
od Preat
Zakoupil jsem notebook s tovární instalací Windows 8. Využil jsem příležitosti od Microsoftu a přešel jsem na Windows 10 home. Využíváním se systém zpomaluje a já bych rád přeinstaloval systém Windows 10. Chtěl bych se Vás touto cestou zeptat, jak mám v tomto případě co nejefektivněji postupovat?

Re: Obnovení systému Windows 10 home

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2017 08:31
od mople71

Re: Obnovení systému Windows 10 home

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2017 08:39
od Preat
Děkuji za odpověď. A jak mám postupovat v případě, že Windows 10 budou po mě požadovat seriové číslo. Jak jsem již výše psal továrně nastavené byly Windows 8 a já nemám žádná seriová čísla.

Re: Obnovení systému Windows 10 home

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2017 08:58
od saruman
Ak už boli Win10 aktivované žiadne číslo pri čistej inštalácii nepožaduje. Zistí si ho z biosu.

Re: Obnovení systému Windows 10 home

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2017 10:31
od zivan
Myslis, ze pri upgradu si Windows 10 zepise cislo do BIOSu? Spis to zjisti podle HW konfigurace ze serveru MS.

Re: Obnovení systému Windows 10 home

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2017 11:19
od Preat
A to zjistí Windows seriové číslo, když budu formátovat disk?

Re: Obnovení systému Windows 10 home

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2017 11:40
od Milanr1
Prostuduj si znovu - a tentokrát důkladně - citované FAQ:
mople71 píše:http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=1959&t=1249028

Re: Obnovení systému Windows 10 home

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2017 11:43
od saruman
Áno. Win10 v.1703 som inštaloval mnohokrát po formátovaní disku. Žiadne sériové číslo nebolo treba zadávať. Čistá inštalácia rieši problémy s Windows.

Re: Obnovení systému Windows 10 home

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2017 11:44
od zivan
Uz jsem to chvili nedelal, ale mam pocit, ze u novejsich instalacek jde dotaz na seriove cislo preskocit a po nainstalovani Win a pripojeni k netu si system dohleda, ze k tvemu HW (asi ID desky) existuje platna licence a Win se aktivuje.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2017 12:03
od m.kv
zivan: je to přesně tak