Ahoj už si moc nevím rady s jedním problémem
Mám pc i5 4690k na desce MSI z97 gaming 3, skříní Fractal R4 win 10 (64 legal)
Odpojuje se mi USB a to jak ve předu tak i vzadu a to různě nahodile někdy po 10 sekundách, někdy po 30 sekundách, a někdy po minutě u zařízení Iphone X, Xiaomi redmi note 10s, Kamera do auta trucam 5. Vůbec v tom není logika. Napíše to zařízení odpojeno, nebo přestalo pracovat
Takže například stažení fotek nebo videí je téměř nemožné, zkoušel jsem i různé ovladače a programy jako xiaomi Mi suite, Iphone Pc Suite.
PC mám win úplně aktualizovaný, všechny ovladače na desce jsou aktuální. Správce zařízení žádnou chybu nehlásí.
Je možné že je nějaká chyba v napájení, že si ty zařízení vezmou tolik, že to deska neutáhne a ukončí to?? V režimu napájení jsem dokonce zakázal dle google volitelné pozastavení zařízení a to je jediny co jsem našel jako možný problém
Určitě je to mým pc, protože jsem tyto tři zařízení zkoušel na mým notebooku s win 8.1 a tam to jde úplně normálně, bez jakýkoliv ovladačů těch zařízení. Jak je možné že na Win 10 to nejde a na Win 8.1 to jde bez problémů
Například Honor 9 lite, Lenovo Vibe 2, Iphone SE první generace, dva externí disky, jakékoliv flash disky naprosto v pohodě na win 10 i win 8.1
Děkuji za jakékoliv postřehy