Prosím o názor.Jsem včera po dlouhé době přeinstalovával telefon (továrko).Ale co... Před továrkem jsem si vše zálohoval, složky souborů s kdečím atd. Teď je nahrávám přes kabel z PC zpět, ale dělají si ze mě oba dva pitomci srandu. Jak mobil, tak pecko. Přetáhnu složku, třeba s třiceti soubory, zkopíruje jen polovinu. Kopírování se přeruší. Někdy zkopíruje čtvrtinu, někdy tři čtvrtiny a konec. Když dám kopírovat třeba 10 GB film (jeden), není problém, když složku s mnoha soubory a podsložkama, problém je. Restartuju mobil, pecko, nic nepomáhá. Na flešku z PC zkopíruju bez problémů. Začalo to dělat zrovna po továrku mobilu, takže na něj jsem měl největší podezření. Zkoušel jsem taky jiný kabel, jiný port. Nakonec jsem zkusil vzít jiný záložní mobil a co vidím, na něj to šlo taky špatně zkopírovat. To asi znamená, že problém nejspíš nebude v mobilu, to jsem nepředpokládal, když je těsně po přeinstalaci. Nemám moc času to dlouho řešit, nahrál jsem vše potřebné na flešku a z ní přes OTG do mobilu. Přece jen by mě zajímalo, kde je problém
Edit: samozřejmě jsem v mobilu označil po stažení roletky: Přenos souborů.