Ahoj,
googlil jsem, zkoušel jsem, ale už mi dochází nervy. Tak ještě zkusím, zda nemá někdo řešení.
WIN 11 a potichý zvuk ve sluchátkách (sluchátka přes uši).
Co jsem se dočetl, tak je to snad nějaká vlastnost a nejsem jediný. Sluchátka připojená přes BT, hlasitost všude na 100 % - zvuk v nich je tak na úrovni 10 %. Zkoušel jsem odinstalovat ovladače a znovu nainstalovat.
Používal jsem nějakou dobu program třetí strany - APO Equalizer, kde se dalo uměle zdvojnásobit DB sluchátek, takže na 100 % hlasitost byla úroveň tak na 20 %. Ale po čase mi to začlo hodně zkreslovat zvuk tak, že jsem např. nerozuměl druhé straně. Odinstaloval jsem to a hned jsem zase s úrovni zvuku na 10 %.
Pokud stejná sluchátka připojím na mobil, hlasitost odpovídá realitě.
Pokud sluchátka připojím k druhému (4,5 let staršímu) NTB, který má také WIN 11, je zvuk taky OK.
NTB mám Lenovo P16s.
EDIT: A ještě doplňující info - pokud přes BT k NTB připojím externí reprák, tak hlasitost se na něm projevuje správně.
Neznáte prosím někdo trvalé funkční řešení, jak tohle vyřešit? Mívám často online hovory a stačí i slabý hluk vedle mě a musím se dost soustředit, abych druhou stranu slyšel.