Ahoj Všem,
při instalacích Win11 jsem už zažil mnoho problémů a zdržení, ale s tímto si již opravdu nevím rady a tak se obracím na vás.
Pokud budete chtít podrobnosti o sestavě, samozřejmě doplním, ale HW je nadetekovaný v BIOSu v pořádku, stejně jako instalační USB medium, tak si dovolím přeskočit.
Po startu PC vše proběhne bez problémů, hlášení procesů na desce v pořádku. Rozběhne se automaticky i UEFI boot z instalačního media, ale jen do fáze bíleho rotujícího kolečka, které asi po 4 minutách končí černou obrazovkou. Bohužel žádná zpětná vazba, žádné hlášení ani na HW.
Zkoušel jsem poodpojovat zbytečný HW pro instalaci (další disky a řadiče), ale nemá to vliv na výsledek.
Zkoušel jsem i znovu stáhnout instalační balíček z MS a použít novou flešku, žádný rozdíl.
Nezkoušel jsem věci, jako flash biosu nebo podobné věci, taky jsem si říkal, že možná vy budete vědět lépe a pomůžete mi, než budu dělat opět hodiny zbytečné věci, které stejně nepomohou.
Na webu jsem naše různé podivné řešení, které jiný fungovali jako odpojit a připojit datový kabel od monitoru, apod., ale nic takového mi nefunguje.
Děkuji. Erik