Stránka 1 z 1

Poroblem s ntb ASUS, pripojeni k internetu

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 7. 2007 15:31
od marepa
Nazdar lidicky

posledni dobou mam problemy se svym ntb pri pripojeni k netu pres Wifi ( a dokonce jednou i pres LAN kabl)
kdyz pc zapnu, tak jede normalne, ale po case zacne blbnout pripojeni k netu .. proste se mi to odpojuje a pripojuje, cas od casu to zacne hlasit ze v okoli zadne site nejsou

jsem pripojeny na router Linksys, a sila signalu je 5 carek

mam se obavat toho, ze se ***** neco v ntb? nebo to muze byt zalezitost driveru ci neceho ve windowsech .. popripade jak na prijit na to, kde je problem ???

o vikendu se chystam preinstalovat windowsy (ale nemel by to byt ten problem, protoze sem je preinstalovaval nedavno )
rozdil oproti normalu byl ten, ze sem pak nestaloval bezhlave vsechny hotfixy pro windowsy, ale jenom ty podle mne dulezite

muze byt problem i v tom, ze sem nestahl nejaky hotfix a stahl sem nejaky, ktery na nej odkazuje a proto se to hada??

fakt diky za jakoukoliv pomoc

ntb je jeste v zaruce (nevim jestli byla 1 rok nebo 2 ) ale problem je, ze jsem dlouhodobe mimo CR a cesta zpatky vyjde na vic nez novy ntb

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 7. 2007 12:50
od marepa
tak vidim, ze tu asi moc odborniku nebo lidi co poradi nebude :hm

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 7. 2007 12:57
od wakkee
chod vylucovacou cestou. Najlahsia je pripojit nejake ine zariadenie k tomu routeru a uvidis ci sa bude spravat tak isto. Pripadne skus AP hodit na iny kanal. Dalej by som skusil reinstal alebo update ovladacov, je to najpravdepodobnejsia pricina. Inak to padanie siete sa ti prejavuje aj na inych APckach? Skus nejakeho kamosa alebo v meste HotSpot.

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2007 07:33
od marepa
praveze ja jsem jediny pripojeny pres Wifi, ostatni 2 jsou na kabelu a kabel je bez problemu

kdyz se pripojim taky kabelem, tak mi to taky jede bez problemu

no dneska jdu preinstalovat Windowsy, tak uvidim, jestli to mohlo byt tema hotfixama .. pokud ne, tak to vypada na HW problem a to bud u Routeru nebo meho Laptopu

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2007 08:44
od WarCZ
po přeinstalovani budeš chytřejší... u ethernetu bych typoval špatnou kabelaž u wifi nevim tam mi občas blbnul intel software ale když jsem vybral bod přimo ze seznamu tak ho hned připojil... vyhledavani siti je vždy duchařina doporučuju netstambler nebo jak se tomu nadava

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2007 14:12
od marepa
hmm.. tak vypada to blbe ... po instalaci mi to pise ze bezdratove spojeni je vypnute, pritom LEDky sviti :-/

jinak ano, s tim Intelem mi to taky blbo a klasicke widnowsovske spojeni fungovalo lip .. ale nejde mi to prepnou na windowsy .. a v tom intelu to pise ze je to vypnute a ze to mam zapnout tlacitkem, ktere tam ale neni :(

jinak abych to upresnil, bylidime v 3 pokojovem byte, kde pripojovaci bod (router) ma jeden kluk v pokoji .. takze by to nemelo byt nic se signalem atp :(

kazdopadne sem zklamany ze po instalaci zadna zmena :(

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2007 18:58
od WarCZ
neni možne aby to takhle haprovalo... zkus dat na horni liště tools - use microsoft client

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 7. 2007 09:17
od marepa
no kdyz to prepnu na windowsy, tak mi to v lepsim pripade najde nejakou sit, na kterou se vetsinou nepripojim .. a v horsim pripade mi zatuhne pc :-/