Zdravím,
mám necelý měsíc dv6670ec s Vistama a zkušenosti jsou zatím spíše pozitivní. Ale když už jsme v tomto threadu:
- větrák je občas až obtěžující (zatím jsem to neřešil, pořád jsem ve fázi zkoumání a objevování:)
- na přední straně jsou dvě zdířky pro 3,5mm jack audio výstup. V nastavení zvuku se komp tváří, že umí SPDI/F. Nabízí několik možností otestování, z nichž ale žádná nefunguje ani na jednom konektoru (prostě to nevydává zvuk přes SPDI/F, jinak bez problémů)
- wi-fi se mi samovolně vždy po nějaké době odpojí a restartuje. Zkouším různé nastavení, zatím bez výsledku.
- hned při prvotní instalaci vyhodily Visty BSOD, a pak už jen hlasily poškozené instalační soubory:-/ Tohle ale spravil telefonát na HP tech. podporu, kde můj problém vyřešili bezplatným zasláním Recovery disku. S jeho aplikací proběhla instalace napotřetí! úspěšně.
A teď dotazy:
je možné omezit či zrušit zásahy VeriSoftu do běhu systému a při tom ponechat přihlášení otiskem prstu?
když to má zdvojený výstup audio, umí to quatro zvuk (přední/zadní)?
dá se někde nastavit automatické přepnutí schéma napájení?
můžete mi doporučit nástroj na údržbu systému (Vista) jako byly třeba Norton Utility?
předem díky za reakce