já mám hp pavilion dv6655ec. zkouším nainstalovat a zprovoznit xp, ale jaksi to nejde. nainstaloval jsem si normálně xp, pak sp2 a nějaké updaty. nyní jsem si zprovoznil grafickou kartu (gf8400gs) s pomocí upraveného inf souboru. zkoušel jsem všelijakým způsobem zprovoznit zvukovku, ale pořád nic. vyzkoušel jsem tipy, které byli výše, nic, zkoušel jsem různé ovladače, nic. zkoušel jsem si nainstalovat ten uaa něco, a pak ovladače. pak mi to sice napsalo, že nemá ovladače pro tu zvukovku, ale pořád nic. teď se mi u zvuových zařízení objevuje přímo u zvukovky vykřičník, že je špatný ovladač. já zkoušel tolik ovalačů, že jsem buď ten wirdows úplně zblbnul, nebo mám pořád blbé ovladače. prosím, máte někdo šajnu, kde to stáhnu? když tak mi napište na mail
bretakral@gmail.com já se sice poksím ještě hledat, ale moc růžově to nevidím.
taky mě štve, že pokud jedu na baterie, tak jede procesor na plné pecky, nemám žádnou možnost, jak jej zpomalit. zkoušel jsem nějakou verzi setfsb, ale nezná ten chipset.
jak to neppůjde sprovoznit, kupuju 2 a více gb ramky, ať visty jedou normálně a neswapujou